Пазаруване в Берлин по Wilmersdorfer Straße

Wilmersdorfer strasse Берлин пазаруване

Wilmersdorfer Straße може да се похвали, че е първата пешеходна зона в Берлин. Дори и днес най-посещаваната търговска улица от Adenauerplatz до Otto-Suhr-Allee предлага диференцирана продуктова гама. До нея можете да стигнете с U7 на метрото.

По улицата има добре известни модни вериги, които предлагат много намаления и промоции. Технологичните ентусиасти могат да се насладят на технологичния пазар, който също се намира в центъра Wilmersdorfer.
Най-старата сграда на универсален магазин в града се намира на ъгъла на Wilmersdorfer Straße и Pestalozzistrasse.

Деликатесният магазин Rogacki, който е известен със своите рибни продукти също е на тази улица. Всички тези магазини са големи и в тях има огромно разнообразие, така че е нужно доста време, за да се разгледат подробно.

TK Maxx
Един от магазините, който ми направи впечатление е TK Maxx. В него се предлагат дрехи, аксесоари и други стоки с отлично съотношение цена-качество, с постоянно променяща се селекция от водещи марки и дизайнерски етикети с до 60% по-евтино от препоръчителната цена на дребно.

Wilmersdorfer Arcaden
Разположен директно на най-старата пешеходна зона в Берлин, Arcaden е атрактивна атракция с около 125 специализирани магазини, широка гама от услуги и ресторанти, което значително разширява съществуващата оферта на Wilmersdorfer Straße.
На четири етажа има специализирани магазини от сферата на модата, технологиите, канцеларията, услугите и гастрономията.