Най-добрите роблокс игри завинаги

Ако не играете играта Roblox, то трябва да започнете. Роблокс не е просто игра от един тип, а игра в която се съдържат над 2 милиона други игри! Знам, че звучи странно, но щом я пробвате ще раберете колко е забавна! В тази статия ще направя класация на най-популярните и забавни И БЕЗПЛАНИ игри в Roblox:

1.Prison life

Целта на играта е да намериш незабележим и таен начин да избягаш от затвора, но внимавай, полицайте те наблюдават постоянно! След като избягаш от затвора трябва да помогнеш и на свойте приятели, за това трябва да откриеш тайният склад зза оръжия и отново да се промъкнеш в базата и да застреляш полицайте! Можеш да избереш дали да бъдеш полицай или затворник.

Tip: Има нож на скамейката в двора и чук под пейката до спортните уреди, с който можеш да разбиеш тоалетната и да избягаш.

2. Natural disaster survival

Какво по-вълнуващо от това да очакваш природно бедствие?! Всеки момент може да се случи пожар или земетресение, пясъчна или дъждовна буря, цунами и други природни бедствия, но ти не знаеш какво! Мисията ти е да оцелееш като намериш подходящо място да се скриеш или обезопасиш.

Tip-при пожар трябва да отидеш на тревата, при цунами трябва да да се покачиш на не много високо, но все пак по- високо от цунамито място, което е стабилно.

3.RoCityzens

Винаги си си мечтал да имаш втори виртуален живот нали! В роситизенс можеш да имаш апартамент, работа, семейство и кола! Можеш да излизаш вечер и да се забавляваш в дискотеката или да приготвиш бисквити, пица или пай на печката, но първо трябва да напазаруваш от магазина! Можеш да декорираш собствен дом или да бъдеш смел и да обереш банката като крадец!

Tip: За да обереш банката трябва да има назначен полицай, можеш да станеш крадец като влезеш в тайна вратичка зад дискотеката. Когато обереш банката трябва да си бърз защото полицаят ще дойде всеки момент, а ти трябва да се водиш по посока една зелена къщичка, която се появява само, когато си направил престъпление. За да имаш повече пари, може да дадеш например хиляда долара на банката и след 1 час ще имаш 1500!

4. Work at pizza place

Тази игра може да те накара да я играеш с часове. Всеки си е мечтал да работи във фабрика като малък нали! В тази игра можеш да бъдеш касиер и да вземаш поръчки, готвач- приготвяйки пиците, можеш да опаковаш пиците в кутии и да ги доставяш по къщите! Можеш и да управляваш камион с материали. Ако предпочиташ да управляваш, може да се бориш за мястото на шефа. Хубавото е, че получаваш и заплата, която можеш да декорираш къщата си!

Tip:Всяка пица се нуждае от доматен сос и сирене, както и друг определен топинг, но не може да я предадеш без да е изпечена. Не я поставяй на земята защото буболечките ще я налазят 🙂

5. Royale High

Роял Хай е игра с по-момичешки характер, но това не пречи и на момчетата да я играят. Можеш да сбъднеш мечтата си да бъдеш принцеса със магически сили или фея с вълшебни крила! Това е гимназия за принцеси! Всеки ден имаш различни часове като например английски, компютри, готварство и други забавления, както и закуска и обяд.Всяка вечер има кралски бал със напитки и храна. Можеш да декорираш стаята си и да се отпуснеш в кралско джакузи.

Tip: В кралството има и домашни, които трябва да предадеш до 3 часа на следващият ден. Препоръчителното време, в което можеш да ги напишеш е следобед, след като свършат часовете. Трябва да отидеш в стаята си и да седнеш пред лаптопа за да ги напишеш. Можеш да ги предадеш в кутията за домашни пред всеки кабинет.

6. Knife simulator

В тази игра преобладава мъжката аудитория, защото е стрелба с ножове, адреналинът се повдига защото целта е да уцелиш всички и да вземеш короната, но това е трудно и се случва, когато си убил най-много хора. Трябва и да се пазиш да не бъдеш уцелен. Можеш да подобряваш ножовете си със парите, които получаваш, всяко убийство дава 20 $, а когато притежаваш короната по 30$

Tip: Можеш да се покачиш на големият кран,  откъдето виждаш всичко и всички, но трябва да си в добра позиция за да стреляш точно. Хората трудно ще те забележат, и трудно могат да те уцелят, бъди внимателен да не паднеш или да не бъдеш изненадан в гръб

7. Lumber Tycoon 2

Тази игра те кара да усетиш тръпката и сложната работа на един дървосекач, трябва да си вземеш брадва и да сечеш от най-яките дървета за да имаш повече пари, С тях можеш да си купиш пикап и да отидеш горе в планината за дърва или да прекосиш моста, и откриеш магазините за по-специалните мебели и коли. Можеш да си построиш красива къща по абсолютно свой дизайн!

Tip: Ако си продадеш табелата за това, че мястото, което си си купил е твое ще получиш над 400 пари. Можеш да си купиш машина за обработване на дърва, и ако обработиш дървото ще го продадеш по-скъпо

8. Hide and seek EXTREME

Кой не обича да играе на криеница? Това е подобрение на криеницата защото има портали към различни места в картата и всичко е ОГРОМНО.

tip:

Ако се криете в двора: Можеш да отидеш надолу по дървото ПОД  къщичката за птици или да се скриеш в дървото или кучешката къщичка.

Ако се криете в магазина, може да си намериш място в склада или да се скриеш във вторият автомат за сода някъде измежду кенчетата.

Ако се криете в кухнята може да се опиташ да скочиш най най-отгоре на шкафа, трудно е да се засилиш толкова много, но все пак е възможно.

Ако се криете в „Стаята на Итън“ Може да се телепортираш на шкафа и след това внимателно да се опиташ да паднеш на някой от по-долните етажерки, така този, който ви търси няма да знае на коя етажерка да скочи.

9. Murder Mystery 2

roblox games murder mystery

Тази игра е подобна на гоненицата, но в нея има три роли „невинните“ „Този който трябва да застреля този който гони“ и „Този който ви гони“ Ако сте невинен трябва да бягате, ако сте този който гони трябва да хванете всички.

Tip: Можете да минете през отдушниците или да влезете в тайният тунел зад камината.

10. Scuba diving simulator

Целта тук е да се гмуркате и да събирате всякакви ценни неща в дълбините на океана, като мечове, шлемове и карти от миналото! След това ги продавате за да получите пари за ново оборудване или нова лодка.

Tip: По-скъпите и ценни неща са по-на дълбоко

 

 

Е разбира се има и много други мноооого хубави игри като:

Breaking point

 

 

Tower battles

 

 

Hilton hotel

 

 

Jail break

 

 

Raise a family

 

 

Theme park Tycoon

roblox games theme park

 

 

Zombie attack

 

 

Dance your blox off

 

 

Mocap dancing

 

 

Lab experiment

 

 

Blox hunt

 

 

Restaurant tycoon

 

 

Survivor

 

 

Big brother

 

 

Build & ride a raft

 

 

D-day

 

 

Treasure hunt simulator

и със сигурност други, които аз не знам

4 comments

  • как да вляза в играта

  • Трябва дa влезеш в този сайт –-> https://www.roblox.com/home

  • lil niggerz

    Играя от 5 години и голяма част от тези игри са най-деградиралите 😀

  • Digital Hammer corp.

    Според мен за да деградира нещо то трябва да е нещо живо и да търпи развитие.
    Дали за игри може да се ползва термина деградирали?

    Поздрави
    Digital Hammer corp.