Какво ново по Cartoon Network и Boomerang през февруари 2023 г.

Meet The Batwheels

Удивителната „Нефритена броня“ идва по Cartoon Network. Каналът ни кани на премиерата на новата поредица за Лан Джун, която спасява света под маската на Нефритената броня, докато се справя с всички предизвикателства на тийнейджърската си възраст. През февруари, каналът ще излъчи и нови епизоди на „Пълна Драмарама“ от третия сезон на продукцията, както и специалния епизод „Тайният произход на Batwheels“, в който зрителите ще могат да се запознаят със смелите превозни средства на известни супергерои от вселената на DC.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Нефритена броня“ – Сезон 1

От 13 февруари – всеки ден от 15.00 ч.

Cartoon Network и френското студио TeamTo, създало хитовата поредица „Страхотният Майк“, сега ни канят на премиерата на „Нефритена броня“. Любознателна тийнейджърка на име Лан Джун е вдъхновение и модел за подражание за всички деца. Тя има силна воля, за да не се огъва пред проблемите и да довежда всичко до край. Създателите на историята са черпили вдъхновение от китайската и японската култури. Лан Джун владее азиатските бойни изкуства. Тя е изправена пред голямо предизвикателство, когато разбира, че нейното семейство не е никак обикновено. Те имат много тайни и Лан Джун трябва да ги открие, за да научи историята на предците си и да открие самата себе си.

Още първото приключение на героинята ще ни потопи във водовъртеж от силни емоции. Лан Джун ще попадне във времева примка. Тя ще открие, че трябва да излезе от спиралата, за да спаси както себе си, така и целия свят. От нея зависи дали времето ще се върне в нормалния си ход. Героинята ще облече бронята и ще спаси света за първи път, за да разбере колко много желае да продължи да го прави.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Пълна Драмарама“ – Сезон 3

От 6 февруари – всеки делник от 14.25 ч.

Колко игри могат да измислят децата в предучилищна възраст ли? Много, особено когато става дума за хлапетата от хитовата поредица „Пълна Драмарама“. Това са героите от предишните версии на „Пълна драма“, но тук са все още в забавачката. Разбира се, не можем да очакваме тази забавачка да е стандартна. Тук, най-палавите малчугани вече са погаждали безброй забавни номера на учителя си, пътували са в космоса и са влизали в смели схватки с някои опасни особи. Потенциалът за още бели на малките пакостници е безкраен и през февруари те идват по Cartoon Network, заредени с нови идеи за нови приключения.

Пълна Драмарама

Скритата самоличност на Изи бива открита и това й довежда стар противник. Ще открие ли тя кой е злодеят и дали ще успее да го победи? В друг епизод, Шеф Хатчет ще бъде превърнат в камък, а малките герои ще трябва да го спасят.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Тайният произход на Batwheels“

На 18 февруари – от 16.15 ч.

Хората на Готъм Сити са спокойни, защото Батман, Робин и Батгърл го пазят. Но какво се случва, когато супергероите спят? Автомобилите им влизат в действие. Това е смелият екип на Редбърд, Бъф, Батуинг, Биби и Бам. Поредицата учи малките зрителите на сътрудничество, съпричастност, приятелство и показва как да се забавляват дори докато се справят с трудни задачи. Забавните шеги правят битките им леки, за да са съобразени с възрастта на малките зрители.

Специалният епизод разказва историята за сформирането на групата Batwheels. Един ден Батман, Батгърл и Робин отиват на обща мисия, а компютърът им инсталира информацията в превозните средства на супергероите и така, те оживяват. Злите Легиони на Бръм ще решат да се възползват от отсъствието на Батман и неговите приятели, за да превземат изоставената Батпещера. Сега само Batwheels ще могат да спасят положението.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Февруари по Boomerang е време за новости и весели празненства. В Cartoonito ще видим премиерата на „Тайният произход на Batwheels“ – историята за създаването на екипа на героичните превозни средства на Батман, Батгърл и други герои от вселената на DC. Каналът ни кани и на нови епизоди от късометражната анимационна поредица „КоКомелон“, където във всяка серия има различна образователна песен за деца от 2 до 5 годишна възраст. Boomerang не може да пропусне да отбележи един голям юбилей – шоуто на емблематичните котка и мишка става на 82 години. По този повод, каналът ни кани на маратона „Парти за рождения ден на Том и Джери“.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Запознайте се с Batwheels!“

На 18 февруари – измежду предаванията през деня

А „Тайният произход на Batwheels“ ще бъде излъчен на 18 февруари от 09.00 ч.

Специалният епизод „Тайният произход на Batwheels“ представя на младите зрители историята за формирането на едноименния екип геройски возила. Когато Батман, Робин и Батгърл бяха призовани да се бият с Жокера и други злодеи от Готъм, бат-компютърът прехвърли ценни данни от дънната си платка към системата на превозните средства и по този начин ги съживи. Редбърд е спортната машина на Робин, ентусиазирана и пълна с енергия. Бъф е чудовищният камион на Батман, силен и преодоляващ всяко препятствие. Батуинг, свръхзвуковият реактивен самолет на Батман, е много уверен. Бам, известният Батмобил, е лидерът на групата и другите членове на Batwheels знаят, че могат винаги да разчитат на него, а Биби, моторът на Батгърл е най-бързото и понякога най-импулсивно возило от всички.

Още екшън със супергеройските превозни средства очаква най-малките зрители в поредицата „Запознайте се с Batwheels!“. В нея ще бъдат представени накратко всички герои – като екип и всеки поотделно.  

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Парти за рождения ден на Том и Джери“

От 4 февруари – всеки ден от 16.00 ч.

Кои са емблематичните анимационни герои, които забавляват цели поколения зрители в продължение на осем десетилетия и са спечелили цели 7 Оскара? Няма съмнение – това са Том и Джери. През февруари 2023 г., поредицата става на 82 години. Това е повод Boomerang да отпразнува рождения ден на любимите герои с епизоди от една от по-новите версии на техните приключения – „Шоуто на Том и Джери“, както и с някои от пълнометражните филми за забавното дуо.

В една от историите, Том ще бъде хипнотизиран от вампир. Злонамерено създание ще изпрати котарака на трудна мисия. Когато всичко изглежда загубено, героичният Джери фон Мауслинг тръгва да спасява положението. В друг епизод, един собственик на сладкарница ще помоли Том и Джери да намерят липсваща торта във формата на сърце. Това се случва на Свети Валентин и тортата има специално значение, защото в нея е скрит годежен пръстен.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„КоКомелон“ – Сезон 2

От 6 февруари – всеки ден от 11.20 и 13.20 ч.

3-годишният Джей Джей е главният герой в американската 3D анимация, спечелила сърцата на родители и деца по целия свят. Продукцията учи децата да опознават реалността чрез присъщото детско любопитство и го прави със средствата на музиката. Поредицата формира положително отношение към заобикалящия свят и показва как да създаваме добри взаимоотношения с другите. Българските деца в предучилищна възраст могат да играят с Джей Джей всеки ден в специалния блок Cartoonito, а през февруари ни очакват и нови песни.

В премиерните епизоди, зрителите ще се запознаят с една красива песен за планините, защото Джей Джей ще отиде там с останалата част от семейство КоКомелон. Героите ще обяснят и защо малките деца губят зъбките си и ще покажат колко важно е движението за здравето.

Cartoon Network

Cartoon Network е детски канал, предлагащ най-добрите комедийни и приключенски предавания. Той е изпълнен с хумор и забавление, популяризира важността на приятелството и стимулира въображението на основната си аудитория – момчета и момичета на възраст 6-12 години. Главната мисия на Cartoon Network е да насърчава децата да бъдат себе си и може да се похвали с колекция от добре познати анимации и популярни герои, които са получили признание по целия свят. Каналът предлага оригинално съдържание за деца и семействата им с хитови заглавия като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Чичо Дядко“ и обичаните анимационни приключенски поредици: „Реактивните момичета“, „Бен 10“ и „Малки титани: В готовност!“. Cartoon Network е глобален развлекателен бранд, достъпен в над 400 милиона домове в 192 държави. Повече информация за продукциите на канала може да бъде открита и на наградения уебсайт. Той разполага и с игри, видеа и широк спектър от интересни статии. Cartoon Network е компания на Warner Bros. Discovery.

Посетете уебсайта тук: cartoonnetwork.bg

Boomerang

Boomerang е един от двата водещи детски канала, принадлежащи на Warner Bros. Discovery, заедно с Cartoon Network. Основната му аудитория са деца на възраст 4 – 7 години и техните семейства. Той спечели доверието на публиката чрез забавни, игриви и подходящи за семейно гледане предавания с добре познати и вечни герои като Скуби-Ду, Том и Джери, и Гарфийлд. Boomerang дава възможност на децата да се смеят с „Новите шантави рисунки ”, Inspector Gadget, „Мистър Бийн”, „Гризи и лемингите”, „Дороти и вълшебникът от Оз“, Miss Moon и първата оригинална продукция на Boomerang -The Happos Family.