Филмът за мечето Падингтън 2

Наскоро гледах един много хубав филм – Падингтън 2. Падингтън е мече, което винаги търси доброто в хората, независимо какви са те! Каквото и да става някакси той винаги оправя проблемите с доброта!

Падингтън е едно малко мече, което няма никак голямо семейство. Останали са само той и леля му Луси. Падингтън си живееше добре в Лондон при неговото приемно семейство. Всички харесваха Падингтън, защото той винаги намираше доброто в хората. Съвсем скоро леля му Луси щеше да има рожден ден и той я обичаше много и искаше да й подари перфектния подарък. Той отиде в близкия антикварен магазин. Там собственикът му предлагаше различни неща, но Падингтън не ги хареса. По едно време мечето се досети, че леля му си мечтае да посети Лондон. То попита магазинера дали има нещо, свързано с града. Той помисли и се сети, че има една много ценна и скъпа панорамна книга, написана от Мадам Козлова – създателка на увеселителния парк в Лондон. Тя била много богата и всички искали да и вземат богатството, затова тя го заключила с таен код, който можел да се разгадае само ако някой разбере смисъла на книгата. Но това става ясно по-нататък във филма.

Падингтън нямаше пари, за да си позволи книгата… затова той реши да стане бръснар, но това не му се отдаваше. Следващата му работа имаше повече късмет – чистач на прозорци! Една вечер докато миеше прозорци видя някой тайничко да се промъква в антикварния магазин… За да разберете повече може да гледате филма още сега в Cinema city!