Cartoon network септември

cn, cartoon network, сериал, филм, забава

Неверoятният свят на Гъмбол – Сезон 5

От 4 септември – всеки делник в 17:55 ч.

Добре дошъл в училище „Елмор“. Запознай се с Гъмбол, Дарвин, семейство Уотерсън, както и с останалите от веселата компания, защото с тях шегите и забавлението са гарантирани! Гъмбол, в компанията на осиновеното си братче Дарвин и гениалната си сестра Анаис, винаги успява да се забърка в някоя каша. А в градчето Елмор никак не е трудно това да се случи. Отрудената майка на Гъмбол Никол и не до там отруденият му баща Ричард , могат единствено да наблюдават случващото се с нескрит ужас. Действието се развива основно в училището на Елмор, където съученици на Гъмбол са персонажи като шута на класа – Банана Джо, псевдо-атлета с голямо его Тобаяс, хулиганката на училището Тина Рекс и емо-то Кери Крюгер. Може и да ти напомня на истинско училище, но това, което се случва по време на учебните часове, въобще не е типично!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Облачно с кюфтета – Сезон 1

От 18 септември – всеки делник в 19:05 ч.

Шоуто проследява младия Флинт Локууд. Той е ученик в гимназията, с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциала да променят света, вместо да експлодират в лицето му. Флинт страда от МНСР: Мечти Несвързани  С Риба, което е жалко, защото той живее в Суолоу Фолс, където главната причина за процъфтяването на икономиката е бизнесът със сардини.

В забавата се включва и най-добрата приятелка на Флинт, а именно Сам Спаркс. Тя е новото момиче в града и е млад метеоролог. Те се сближават, защото и двамата се чувстват аутсайдери. Така започват да преживяват много смешни и вълнуващи приключения заедно, а също така и с останалите обичани герои от филма. Те включват бащата на Флинт Тим; асистентът на Флинт Маймуната Стийв; Ърл, най-заетият учител в училище; Мани, управителят на аудио-видео отделът на училището; Брент, местната тийн звезда и капитанът на отбора на талисманите; и също така кмета Шелборн, който печели всички избори със своята сардинена платформа.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Реактивните момичета – Сезон 2

От 11 септември – всеки делник в 19:30 ч.

Класическото сериалче на Cartoon Network стартира отново с нови серии. Реактивните момичета се завръщат да защитават Таунсвил от злодеи, които искат да завладеят града. Сестрите Белушка, Бълбук и Бръшлян трябва да се справят с домашните си, докато използват супер силите си и се изправят пред върволица от злосторници. Въпреки че са добър екип, сестрите понякога имат нужда от помощта на Професор Утоний и на Кмета, за да преборят злодеите. Момичетата искат да покажат на всички, че е възможно да спасиш света и да спазиш времето си за лягане.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

ОК, Кей О! Да бъдем герои

От 25 септември – всеки делник в 15:45 ч.

Очаквайте 10 кратки историйки от шоуто преди официалния му старт през ноември.

Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои. Заедно с него са най-добрият му приятел и колега Радикълс , апатичен и нарцистичен извънземен, и също Енид, уравновесената му колежка, която му е като голяма сестра. В забавата се включват и други герои, които работят и посещават района.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Маратон с „Нинджаго: Майсторите на Спинджицу“

От 9 септември – всеки уикенд в 12:50 ч.

За да се подготвят зрителите за премиерата на филма „Нинджаго“ на 22 сепрември, преди това ще бъдат излъчени последните епизоди от втори сезон в маратон.

Нинджаго е далечна митична земя, криеща множество тайнствени места. Ако потърсиш, сред кулите на градовете или нейде из тъмните й острови, може да откриеш сенсей  Ву и четиримата му ученици – Джей, Кай, Зейн и Коул, които се обучават в древното изкуство „Спинджицу“ и се превръщат в истински нинджи. Техен враг е лорд Гармадон. Той живее в подземния свят и иска да подчини силата на четирите златни оръжия – меча на огъня, земетръсната коса, нунчаку на светкавиците и шурикените на леда. Ако те попаднат в ръцете му, цялото зло ще се надигне от подземния свят и ще съсипе завинаги Нинджаго.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Седмици на „Голямото, ГоЛяМо, ГОЛЯМО предаване на Cartoon Network!“

От 2 септември – всяка събота в 18:00 ч.

Гледайте къси маратони от всички големи Cartoon Network сериали заедно с продълженията им.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Стивън Вселенски – Сезон 3

От 25 септември – всеки делник в 21:35 ч.

Сериалът проследява приключенията около съзряването на момче на име Стивън. Той е най-младият член на екип от магически пазители на човечеството: Кристалните камъни. Стивън може да не е толкова силен и схватлив и също може и да не контролира толкова добре силите си, колкото другите от Кристалните камъни , но това не го спира. Той винаги се присъединява към Гранат, Аметисти Перла на техните магически приключения и съумява да намери начин да спаси деня. С течението на времето Стивън започва да открива срещу какво точно се борят и сюжетът започва да обхваща доста повече от малкия, заспал, плажен град.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Лего Ди Си Суперхироу Гърлс

От 16 септември – всяка събота в 10:00 ч.

Лего вдъхновява новия сериал „Ди Си Суперхироу Гърлс“ . Той е анимационно приключение, изпълнено с екшън! Шоуто проследява премеждия на Супергърл, Жената-чудо, Батгърл, Пчеличката и Катана. Много страхотни неща се случват, докато те посещават Школата за супергерои. Ставайте и хващайте наметалата си за най-вълнуващото Лего преживяване в стил женска сила.

Това са новите неща по Cartoon network септември! Чао