Cartoon Network и Boomerang януари 2019

„Юникити“ – Сезон 1+2

От 28 януари – всеки делник от 17.25 ч.

Като владетел на кралството, Юникити има доста натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така – да избави кралството от негативността. Но нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя e хибрид между коте и еднорог и не трябва да бъде ядосвана. Въпреки че е изпълнена с безкрайна енергия и творчество, Юникити е същество, с което трябва да се внимава. Особено ако някой попречи на разпространението на позитивните ѝ вибрации или пък ако някой натъжи малкия ѝ брат и най-добър приятел Пъпикорн.

В един от епизодите Юникити и приятелите й откриват една противна буболечка в замъка и отчаяно се опитват да се отърват от нея, но Юникити отказва да я смачка. А в друг от тях Хоукодайл е арестуван от Екшън полицията, защото работи като бодигард, без да има Екшън разрешително. Разбери какво ще се случи с героите в редица от забавни приключения.

„Юникити-тест“

От 28 януари – всеки ден от 17.25 ч.

Колко добре познаваш Юникити? Забавлявай се с този тест за любимото си коте.

Моджо-настроение”

От 14 януари  – всеки ден от 20.00 ч.

Моджо Джоджо е малката маймуна, която е най-големият враг на момичетата и е бившият домашен любимец и лаборант на професор Утоний.

Моджо често измисля планове, с които цели да придобие управление над света и Реактивните момичета винаги го спират. Той е всеизвестен гений-шимпанзе, чиято основна цел е да унищожи Реактивните момичета, да смаже Таунсвил и да завладее света – точно в този ред. За да направи това, той прекарва голяма част от времето си, замисляйки и изобретявайки нови оръжейни технологии. Това обикновено се случва под формата на гигантски роботи или големи енергийни оръжия.

„Невероятното семейство на Гъмбол“

От 19 януари – всеки уикенд от 11.40 ч.

Опознай невероятното семейство Гъмбол.

Семейство Уотърсън са антропоморфни животни и са доста необичайни. Членовете са два заека, две котки и златна рибка. Гъмбол и Никол са двете сини котки, а Анаис и Ричард са розови зайци. Дарвин е златната рибка и първоначално е семейният домашен любимец. Но след като му порастват крака, придобива способността да говори и да яде храна, различна от рибени люспи.

Grizzy and the Lemmings – Сезон 2

От 21 януари – всеки ден от 15.00 ч.

Той е голям като мечка, силен като мечка, умен… колкото мечка. И естествено, никое друго животно не би посмяло да оспорва неговите „мечешки“ привилегии. Така де, никое  друго, освен един единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на  най-безобидния, глупав и смешен бозайник, който съществува, а именно лемингите.

В един от новите епизоди Гризи и лемингите откриват странна врата към паралелно измерение. От другата страна има … друг Гризи и други леминги, които обаче имат много по-различни характери от оригиналните. В друг епизод мечката и малките й съседи намират вълшебна лампа с дух… но колко дълго ще продължи магията?

The HAPPOS Family – Сезон 2

На 14 януари – всеки ден от 14.50 ч.

Семейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората обикалят с колите си, за да видят семейството. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват.

„Кино Boomerang със Скуби-Ду“

От 7 януари  – всеки делник от 18.55 ч.

Гледай загадъчни и вълнуващи филми на Скуби-Ду всеки ден. Включително премиери! Присъедини се към бандата и се наслади на редица приключения, в които ще откриеш страшни чудовища и забавни мистерии.