Cartoon Network и Boomerang – какво да гледаме през август

Scooby Doo

Гледате ли Cartoon Network и Boomerang? Ето какво интересно можете да очаквате през август:

„Бен 10“: Извънземен на седмицата

От 14 август – всеки делник в 16:10 ч.

Извънземен на седмицата е специално предаване, в което се избира извънземен всяка седмица и той бива интервюиран. Интервюира го водещият, който се сменя всеки сезон, a  извънземните могат да се повтарят.

Ben 10

 

„Нексо Рицари – Сезон 4

От 7 август – всеки делник в 15:20 ч.

Действието се развива в един средновековен, но футуристичен свят. Клей, Арън, Ланс, принцеса Мейси и Аксел са пет млади рицари, които защитават кралството Рицария и столицата му от злия Джестро, Книгата на чудовищата и армията на Лава чудовищата.  Кралското семейство на Рицария им помага, помагат им и дигиталният магьосник Мерлок 2.0, Робин Андърууд и Ава Прентис.

В новите епизоди, въпреки успеха на Нексо Рицарите досега, цялото кралство е потънало в депресия. Тогава на Ланс му идва идеята да направи парти в чест на спасяването на кралицата от Клей. Целта му е да повдигне настроението на всички и историята продължава с неочаквани и забавни случки.

Нексо Рицари

Нексо Рицари

„Ричард поема контрола над училището“

От 21 август – всеки делник в 18:00 ч.

Ситуацията става доста луда, когато Ричард, бащата на Гъмбол, става директор на гимназия „Елмор“.

Телевизионният сериал е част от Невероятния свят на Гъмбол, познат и просто като Гъмбол. В него действието се развива около живота на 12 годишния Гъмбол Уатерсън. Той е синя анимирана котка и има доведен брат  – златна рибка, на име Дарвин, с който са и най-добри приятели. Двамата ходят на училище в гимназията „Елмор“. Те често се озовават в най-различни, комични ситуации из града, в които са замесени членовете на семейството на Гъмбол. Това са сестра му Анаис и родителите им – Никол и Ричард.

 

„Лигата на Справедливостта“: Екшън – Сезон 1

От 19 август – всеки делник в 20:15 ч.

Лигата на Справедливостта: Екшън е американски анимационен телевизионен сериал,  базиран на супергероите на DC Comics, носещ същото име.

Сериалът разказва за приключенията на Супермен, Батман, Жената Чудо и редуващите се други членове на Лигата на Справедливостта. Те се борят със суперзлодеи и други заплахи за Земята.

 

„Чичо Дядко“  – Сезон 3

От 28 август – всеки делник в 20:25 ч.

Чичо Дядко е магическият чичо и  дядо, който е чичо-дядко и брато-баща на всяко дете и възрастен на света. Той се отбива в домовете на децата всеки ден, за да провери как са. Те често си имат проблеми и Чичо Дядко се опитва да им помогне чрез поредица от хаотични и нелепи премеждия.

Той е странен, но забавен човек, който понякога яде неядливи неща (хартия и най-вече книги). Той кара каравана и живее в нея. Негови придружители са червена, говореща чанта за кръст, антропоморфен динозавър на име Мистър Гус, картонен тигър, наречен Летящата Тигрица и също така говорещо парче пица, на име Пица Стийв.

Чичо Дядко

„Време за приключения“ – Елементи

Всеки делник от 08:40 ч.

Това е американски анимационен минисериал, базиран на шоуто Време за приключения. То проследява преживяванията на момчето Фин и неговия най-добър приятел и доведен брат Джейк, който е куче с магически сили, които му позволяват да променя формата си. Той може да свети и да се смалява, когато реши. В този минисериал с интригуващи случки Фин, Джейк и BMO се завръщат вкъщи и откриват, че Страната Ооо се е превърнала в истински кошмар, заради екстремните метеорологични условия, които са резултат от магия. Фин и Джейк се коалират с Цар Студ, Бети и Принцесата на Пихтиената вселена, за да се опитат да въдворят ред.

 

BOOMERANG

Pat The Dog – Сезон 1

От 26 август – всеки делник в 19:40 ч.

Пат е „малкото куче от съседната къща“. Той е приятелят, който всеки си мечтае  да има. С голямата си муцуна, която издава звук като ловджийски рог, той не изглежда много специален, но е отдаден и смел. За да си даде малко допълнителна сила и кураж, Пат не се колебае да си сложи пелерина или да сглоби малко екипировка, за да се хвърли в екшъна и да преодолее всяко предизвикателство.

 

„Инспектор Гаджет“ – Сезон 2

От 14 август – всеки делник в 19:40 ч.

Когато размразяват Д-р Кло и той отново активира M.A.D., Инспектор Гаджет се връща в битката помежду им, за да спре Кло отново, но този пък Пени и Мозък са негови официални помощници. Новият герой в този сериал е племенникът на Д-р Кло – Талън. Пени естествено има леко увлечение по него.

Шоуто е по-комично от оригинала. Д-р Кло е представен като по-малко зловещ, а Гаджет е дори по-непохватен и тромав.

 

Be Cool, Scooby-Doo! – Сезон 2

От 3 август – всеки делник в 18:15 ч.

След  като завършват последната си година в гимназията, бандата на Scooby-Doo  решава да пътува с Мистери Вана и да търси забавления и приключения през  лятото, което може да се окаже последното им заедно. Обаче както винаги чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

 

„Гриззи и лемингите“– Сезон 1

От 12 август – всеки уикенд в 18:20 ч.

Той е голям като мечка, силен като мечка, умен… колкото мечка. И естествено, никое друго животно не би посмяло да оспорва неговите „мечешки“ привилегии. Така де, никое  друго, освен един единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на  най-безобидния, глупав и смешен бозайник, който съществува, а именно лемингите.

 

„Бен 10“

От 5 август – всеки уикенд в 12:00 и 16:55 ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс  и братовчедка му Гуен помагат на другите и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да причини известно количество свръхестествени бели от време на време.

 

 

Викторина с Том и Джери

От 19т август – всеки уикенд в 12:00 – 15:30 ч.

Колко добре познавате Том и Джери? Включете се в маратона на тяхното шоу и чуйте многото и забавни въпроси свързани с него.  Поканени сте да гледате кратки клипчета и да познавате какво се случва след края на всяко от тях.