Cartoon Network и Boomerang – акценти за юли 2018

Времето за летни забавления навън започна, но не забравяйте и любимите си филми. Вижте какво можете да гледате по Cartoon Network и Boomerang през юли:

Cartoon Network

Малки Титани: В готовност Сезон 4 по Cartoon Network

От 2ри юли – всеки делник от 8:50ч.

Това продължение на популярния сериал „Малки Титани“ има по-комедиен поглед над супергероите, като показва какъв е животът им зад завесите. Забавни неща се случват на Робин, Старфир, Рейвън, Бийч Бой и Киборг покрай спасяването на света и редовните тийнейджърски приключения на тези, които живеят заедно без родителски надзор.

 

СуперновобранциСезон 2 по Cartoon Network

От 16ти юли – всеки делник от 19:15ч.

Четирима ученици и приятели в средното училище от град Корнбъри неочаквано получават извънземни кълба, познати като „Бойни топчета“. Те им предоставят невероятни сили. 12-годишните Тайлър, Кевин, Шоуп и Хлебарчо не само трябва да се мъчат да оцелеят в страшните училищни коридори, а и да се борят срещу микроскопични нападатели, заразяващи земните същества и решени да унищожат всички. Въпреки това, когато Суперновобранците не се борят с вируса, те са склонни да използват своите сили за забавление.  Това често ги поставя в ситуация да губят бойните си топчета, което пък им докарва други, най-разнообразни неприятности.

 

Стивън Вселенски Сезон 4 по Cartoon Network

От 23ти юли – всеки ден от 22:00ч.

Сериалът проследява приключенията около съзряването на момче на име Стивън. Той е най-младият член на екип от магически пазители на човечеството: „Кристалните камъни“. Стивън може да не е толкова силен и схватлив и също може и да не контролира толкова добре силите си, колкото другите от „Кристалните камъни“, но това не го спира. Той винаги се присъединява към Гранат, Аметист и Перла на техните магически приключения и съумява да намери начин да спаси деня.

 

BOOMERANG

Мистър Бийн Уикенд

От 7ми юли – всеки уикенд от 14:30ч.

Маратон с анимационния сериал „Мистър Бийн”.

Телевизионното шоу е базирано на едноименния игрален филм, а героите включват Мистър Бийн, Ирма Гоб, Теди и мистериозният шофьор на достойния за доверие суперван. Новите попълнения са г-жа Уикет, която е хазяйка на Бийн, и също така нейният зъл котарак, на име Скрапър.

Лятно кино Boomerang

Всеки делник от 10:55ч.

Като специално предаване през лятото се излъчва по един филм всеки делничен ден. През юли и август ще бъдат премиерите на три нови филма: „Въздушният Бъд: Волейболна лига“ (25 юли), „Децата на въздушния Бъд“ (1 август) и „Палето Кестен – героят на Сентръл Парк“ (8 август).