Cartoon Network и Boomerang – акценти за февруари 2018

Първо започваме с Бен 10 – Сезон 2

От 19ти февруари – всеки делник от 16:10ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс  и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

В един от новите епизоди Бен, Гуен и Дядо Макс откриват парен генератор на Парния Смайт и трябва да го изключат, преди да претоварят електрическата мрежа. Гледайте, за да откриете какво ще се случи.

Облачно с кюфтета – Сезон 1

От 26ти февруари – всеки делник в 19:05ч.

Шоуто проследява младия Флинт Локууд. Той е ученик в гимназията, с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциала да променят света, вместо да експлодират в лицето му. Флинт страда от МНСР: Мечти Несвързани  С Риба, което е жалко, защото той живее в Суолоу Фолс, където главната причина за процъфтяването на икономиката е бизнесът със сардини.

Ice Bear Love You Weeks

От 5ти февруари  – всеки делничен ден от 17:55ч.

Празнувайте месеца на полярната мечка с любимия мечок Белия.

Трансформърс: Роботи под прикритие – Сезон 3

От 3ти февруари – всеки уикенд от 13:15ч.

Шоуто представлява продължение на Трансформърс: Прайм. Действието се развива години в бъдещето, когато  Бъмбълбий пътува обратно на Земята, след като корабът на затвора Алкемор катастрофира на планетата ни. Той е натоварен със задачата да открие и залови всички избягали Десептикони. За да постигне това, той неохотно поема командването на нов екип от Аутоботи.

BOOMERANG

Шоуто на Том и Джери – Сезон 3

От 12ти февруари – всеки делник от 18:50ч.

Том и Джери се завръщат. Анимационното дуо на котка и мишка се появява в половинчасови епизоди, разделени на два сегмента. По-голяма част от сюжета е позната на хора, които се радват на Том и Джери от най-ранните  късометражни филми през 40-те години на миналия век: Том се опитва да навреди на малката мишка, Джери. Все пак, не всичко е същото, тъй като сериалът понякога напуска познатите си крайградски обстановки, за да се отправи към по-фантастични светове, които включват къщурката на вещица и лабораторията на луд учен.

Облачно с кюфтета – Сезон 1

От 5ти февруари – всеки делник от 20:10ч.

Историята проследява младия Флинт Локууд. Той е ученик в гимназията, с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциала да променят света.

 

Инспектор Гаджет – Сезон 2

От 19ти февруари – всеки делник от 16:05ч.

Когато Др. Кло бива размразен от айсберг и отново активира M.A.D., Инспектор Гаджет се завръща в битката, за да спре Кло отново, но този път Пени и Мозък са негови официални помощници. Новият герой в този сериал е племенникът на Др. Кло на име Талън. Пени, естествено, има леко увлечение по него.

Шоуто е по-комично от оригинала. Др. Кло е представен като по-малко зловещ, а Гаджет е дори по-непохватен и тромав.

Парти уикенд с „Шантави рисунки“

От 10ти февруари – всеки уикенд от 11:00ч.

Всеки уикенд се излъчва огромен маратон с новите „Шантави рисунки“.