Cartoon Network и Boomerang – акценти за септември 2018 г.

„Ябълко и Луки“ – Сезон 1

От 3 септември – всеки делник от 16.05 ч.

Забавната нова поредица, от създателите на „Невероятният свят на Гъмбол“, ще представи приятелите Ябълко и Луки, които са решили да напуснат родните си места, за да усетят пулса на живота в големия град. С неудържимия ентусиазъм на Ябълко и необикновеното въображение на Луки, двамата приятели започват своите весели приключения, които често ги водят до нестандартни и неочаквани прозрения за съвременния начин на живот.

„Могъщите Магимечове“ – Сезон 2

От 17 септември – всеки делник от 16.50 ч.

Приготви се за старта на Сезон 2 от обичаната поредица.

Непохватните брат и сестра Вамбър и Прохаяс ръководят бизнес за воини под наем. Воините са винаги готови да поемат нови мисии, използвайки техните верни магимечове – мистични оръжия, които могат да накарат неща като муха и семена да помогнат на тези, които ги използват,  да спечелят битките си. С магимечовете си, жизненоважни за техния успех, Вамбър и Прохаяс се отправят на околосветско приключение, за да се сдобият с още мечове, които да добавят към своята колекция.

 

„Невероятният свят на Гъмбол“ – Сезон 6

От 3 септември – всеки делник от 15.15 ч.

Гъмбол се завръща с новия си, 6-ти сезон.

Добре дошъл отново в училище „Елмор“. Забавлявай се с Гъмбол, Дарвин, семейство Уотерсън, както и с останалите от веселата компания, защото с тях шегите и забавлението са гарантирани! Смешните сюжети на поредицата, великите герои и уникалният визуален стил ѝ донесоха любовта на милиони зрители и 30 международни награди. Включи канала и разбери какво прави „Невероятният свят на Гъмбол“  толкова специален!

 

„Toony Tube” – Сезон 1

От 8 септември – всеки уикенд от 09.35 ч.

Запознайте се с новия водещ  по Cartoon Network! Тууни е много забавно и емоционално момче-кукла, нещо средно между супер модерно (с гъстата му коса и модерна прическа) и супер старомодно хлапе (заради пластмасовите му очила и геймърския му комплект слушалки и микрофон). Той обича видео игрите, новите технологии и света на интернета, но повече от всичко обича вселената на Cartoon Network. Любимо занимание в свободното му време е да създава видеа, в които да говори за нещата, които го вълнуват и после да ги споделя с всички в YouTube.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

 

BOOMERANG

„Шоуто на Том и Джери“ – Сезон 3

От 13 септември – всеки ден от 18.30 ч.

Том и Джери са отново тук! Анимационното котко-мише дуо идва със свежи, нови истории на класическата поредица. Като цяло, сюжетът е добре познатият на феновете на „Том и Джери“ още от най-ранните късометражни филми от 40-те години на миналия век – котаракът Том все така преследва малкото мишле Джери. Продължава безкрайната им битка, която ги е превърнала в едни от най-обичаните герои на всички времена. Присъедини се към забавните им гоненици, по канала на Boomerang през септември!

 

Bunnicula“ – Сезон 2

От 3 септември  – всеки ден от 16.45 ч.

Bunnicula е заек – вампир, но няма нужда да се страхуваш от него – той пие сок от моркови, за да подсилва супер уменията си, в нови паранормални приключения с най-добрите си приятели – котката Chester и кучето Garold.

 

„The HAPPOS Family“ – Сезон 2

От 17 септември – всеки ден от 14.50 ч.

Семейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората започват да карат покрай семейството хипопотами. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват.

 

Boomerang кино с Гарфилд

От 1 септември – всеки уикенд от 11.50 ч.

Гледай по един специален епизод на „Шоуто на Гарфилд“ всеки уикенд, а на 15 септември не изпускай премиерата на филма „Garfield gets real“.

Историята се съсредоточава предимно върху обичайните приключения на Гарфийлд, обикновено породени от неговия мързел и лакомия. Предаването показва забавните преживявания на оранжевата котка (дори по-странни от тези, с които сме свикнали), като винаги подчертава любовта на любимия ни герой към лазанята.

 

Маратон по обяд

От 1 септември – всеки ден от 13.40 ч.

Всеки месец  Boomerang  е посветен на някоя от най-обичаните анимационни поредици. През септември, това е „Mr Bean: Animated Series“.

Това е анимационна детективска история, базирана на едноименните игрални филми. Главният герой се озвучава от истинския Мистър Бийн – Роуън Аткинсън! Никога няма да се отегчиш с това предаване – гледай епизодите, за да видиш как Бийн създава собствено електричество, печели круиз, внезапно става учител, прави свой филм на ужасите, печели боксов мач и се озовава в редица други забавни ситуации.