Cartoon Network и Boomerang – акценти за октомври 2018

Cartoon Network

„Крейг край реката“ – Сезон 1 по Cartoon Network

От 15 октомври – всеки делник от 18.45 ч.

Поредицата „Крейг край реката“ по Cartoon Network разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието – един утопичен детски свят, в който племена от деца властват над трите крепости и вело-рампите, образувайки едно своеобразно детско общество.

От 1 октомври очаквай състезание „Децата рециклират“, подкрепено от Екопак България и съпроводено от много Cartoon Network награди.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Бен 10“ – Сезон 2

От 22 октомври – всеки делник от 19.10 ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс  и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

В един от епизодите по Cartoon Network, докато отбор Тенисън подготвя своя картинг за състезание, Бен започва да чува гласове и не успява да се превърне в Биотек, за да направи подобрения по колата. Но след като ралито бива прекъснато от мистериозен робот, Бен трябва да преодолее гласовете, за да победи противника.

А в друг от епизодите, по време на орнитоложко наблюдение в национален парк Пинакъл, Гуен и Бен започват да се съревновават кой ще забележи повече птици. След като обаче един горски пожар прекъсва забавлението им, екип Тенисън трябва да побърза, за да спаси птичите популации и да разбере кой стои зад подозрително разрастващия се огън.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Ние мечоците“ – Сезон 3

От 1 октомври – всеки делник от 16.20 ч.

Трима братя мечоци правят всичко по силите си да станат част от обществото на хората, като правят каквото всички около тях.

В един от епизодите  Гриз и Белия организират обиколка с лимузина за Панда, за да го разсеят от проблемите му с момичетата. А в друг, малките Мечоци помагат на един тийнейджър да сбъдне мечтата си и да стане известен певец.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Време за приключения: Ела с мен“

На 20 октомври – от 15.15 ч.

„Ела с мен“ е тринадесетият епизод в деветия сезон на „Време за приключения“. Това е серия #280 от поредицата. Тя е финалът на предаването и е дълга колкото четири  нормални епизода. Тя ще сложи началото на 24-часовия маратон.

Във „Войната на дъвките“  Фин, Джейк, Марселийн, Сладкодъвка и цялото Кралство на Бонбония започват война срещу Гъмбалд и неговата армия. А резултатът от войната ще реши съдбата на Страната Ооо завинаги.

„Време за приключения“ – 24-часов маратон

На 20 октомври – от 15.15 ч.

Поредицата проследява преживяванията на момчето Фин и неговия най-добър приятел и доведен брат Джейк, който е куче с магически сили, които му позволяват да променя формата си. Той може да свети и да се смалява, когато реши. В този минисериал с интригуващи случки Фин, Джейк и BMO се завръщат вкъщи и откриват, че Страната Ооо се е превърнала в истински кошмар, заради екстремните метеорологични условия, които са резултат от магия. Фин и Джейк се коалират с Цар Студ, Бети и Принцесата на Пихтиената вселена, за да се опитат да въдворят ред.

„Време за приключения“ е на екран вече 8 години и е събрал 20 международни награди и 21 номинации. Мобилните приложения  и игри, базирани на него достигат 56 милиона изтегляния в цял свят. А американската FB страница на предаването има над 17 милиона последователи.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Компилация „Страх“

От 27 октомври – събота до петък от 15.55 ч.  

Страхотна и вълнуваща компилация от любимите ти предавания, с които да отпразнуваш сезона на Хелоуин.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

 

BOOMERANG

„Grizzy & The Lemmings“ – Сезон 2

От 22 октомври – всеки ден от 15.00 ч.

Той е голям като мечка, силен като мечка, умен… колкото мечка. И естествено, никое друго животно не би посмяло да оспорва неговите „мечешки“ привилегии. Така де, никое  друго, освен един единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на  най-безобидния, глупав и смешен бозайник, който съществува, а именно лемингите.

 

„Дороти и вълшебникът от Оз“ – Сезон 2

От 8 октомври  – всеки ден от 15.25 ч.

Поредицата е базирана на класическата серия от книги на Л. Франк Баум и действието се развива скоро след като Дороти и нейните приятели побеждават Злата вещица на Запада. Следвайки оригиналната история, Кралица Озма назначава Дороти за принцеса на „Емералд Сити“. Практически родена за ролята, Дороти се справя с кралските си задължения с ентусиазъм и  смелост.

 

Хелоуин по Boomerang

От 27 октомври – събота до сряда от 16.45 ч.

Boomerang празнува Хелоуин с призрачни епизоди на Bunnicula и Be cool Scooby Doo.