Cartoon Network и Boomerang – акценти за декември 2020

„Скуби-Ду“ и „Том и Джери“

Гледате ли анимации? Cartoon Network и Boomerang отново са подготвили забавни нови епизоди на любимите ви анимационни филми. Този месец „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“ ще ни забавляват с цял арсенал от филми и маратони по Boomerang.

Cartoon Network

DC Super Hero Girls – Сезон 1

От 14 декември – всеки делник от 16.00 ч.

Нови епизоди!

Поредицата проследява приключенията на Уондър Уомън, Супергърл, Бъмбълбий, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и учат в Гимназия Метрополис.

DC Super Hero Girls

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Крейг край реката“ – Сезон 2

От 21 декември – всеки делник от 14.00 ч.

Нови епизоди, включително 22-минутната специална серия „Крейг и масата за деца“.

Поредицата „Крейг край реката“ разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието.

„Крейг край реката“

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Power Players – Сезон 1

От 7 декември – всеки делник от 18.00 ч.

Нови епизоди!

В града има нов екип от тайни герои. Трудно е за вярване, но те всъщност са играчки! Дете със суперсили, което също може да се превръща в играчка, им вдъхва живот. Заедно, този спец-екип по разрешаване на проблеми носи забавление в стил „Мисията невъзможна“, докато следва плановете на своя създател.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Гризи и лемингите“ – Сезони 1 и 2

От 28 декември – всеки ден от 07.00 ч.

За първи път по Cartoon Network!

Той е голям като мечка, силен като мечка, умен… колкото мечка. Естествено, никое друго животно не би посмяло да оспорва неговите „мечешки“ привилегии. Така де, никое  друго, освен един-единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на най-безобидния, наивен и смешен бозайник, който съществува, а именно – лемингите.

„Гризи и лемингите“

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Зимни маратони

От 28 декември – всеки ден от 09.00 ч.

Наслади се на зимните празници с маратони на любимите си предавания. От 28 декември до 3 януари с „Малки титани: В готовност!“ и от 4 до 10 януари с „Невероятният свят на Гъмбол“.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Уикенд маратони

От 5 декември – всеки уикенд от 11.00 ч.

Приготви се за уикенди, пълни с весели маратони. Всеки месец предаването ще е различно, като през декември това ще бъде „Време за приключения“.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Boomerang

„Алиса и Луис“ – Сезон 1

От 7 декември – всеки ден от 18.00 ч.

Шестгодишната Алиса намира вълшебен ключ, който я отвежда в Страната на чудесата. В тази нова земя тя среща милия заек Луис и двамата стават най-добри приятели. Предаването проследява приключенията на двамата герои в това причудливо царство. Алиса обича да ходи в Страната на чудесата, като там винаги преживява страхотни приключения с новия си приятел и редица други забавни същества.

„Алиса и Луис“

Зимно веселие със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“

От 5 до 22 декември – всеки уикенд от 11.00 ч.

И от 23 декември до 3 януари – всеки ден от 11.00 ч.