6 причини да си купите завивка с гъши пух

Завивка с гъши пух

Завивките с гъши пух са естествен продукт, който си заслужава да притежавате във вашата спалня. Ето 6 прични защо да си купите завивка с гуши пух:

1. Качествените завивки с естествен гъши или патешки пух и пера издържат над 10 години, а трайността на синтетичните завивки е едва до 3 години.

2. Завивките с естествен пух регулират телесната температура, отвеждат ненужната влага и ви осигуряват качествен сън.

3. Пухът е един от най-фините и висококачествени естествени изолатори. Поради специфичната си структура и изолационни характеристики, пухът позволява на патиците и гъските да оцелеят при климатични условия от +50°C до -50 °C. Никое друго животно на света не може да оцелее в такива екстремни условия, освен няколкото водоплаващи птици, които използват пуха си като естествен изолатор. Именно тази способност, за регулиране на температурата и влажността прави пухеният пълнеж така специален и предпочитан материал за пълноценен и здравословен сън. Със своето високо съотношение на обем спрямо тегло и екстремната си пухкавост, спането с естествена пухена завивка те кара да се чувстваш като ангел, спящ върху късче облак.

4. Завивките с пух са луксозен продукт за вашата спалня!

5. Можете да избирате между различни завивки в зависимост от нуждите ви:

Например марката EdenDown предлага зимни, летни и целогодишни завивки. Зимни завивки EdenDown са обозначени с индекс 6 от 7 по скалата за топлина и са с плътност на пълнежа 250гр./м2. Завивки EdenDown ще Ви топлят през студените зимни нощи и са идеални за стайна температура под 18°C и за по-зиморничавите от Вас. С целогодишни завивки с пух EdenDown ще получите перфектния баланс между топлина и комфорт, това ги прави подходящи за употреба през цялата година. В зависимост от качеството на пуха и теглото на пълнежа, тези завивки са обозначени с индекс между 3 и 5 по скалата за топлина. Целогодишните завивки с пух са подходящи за стайна температура между 18 – 22°C и умерен климат. Леки и комфортни, летни завивки с пух EdenDown са с пълнеж от 65 до 100гр./м2. По-ниското тегло на пълнежа Ви топли, като регулира Вашата телесна температура, без да прегрявате. Летни завивки EdenDown са идеални за стайна температура над 22°C и за хора, на които им е твърде топло през нощта.

6. Антиалергични са

Завивки EdenDown Ви осигуряват двойна защита срещу акарите. Плътно изтъканият памук, който се използва, не само предпазва пухкавите фибри да напуснат Вашата завивка, но и действа като бариера, която блокира навлизането на прахови акари в завивката или възглавницата Ви и предотвратява натрупване на прах в тях. Също така всички завивки и възглавници Eden Down са подходящи за пране в перална машина до 60°С. Това ефективно премахва всички прахови акари, които биха се задържали върху повърхността на Вашите спални продукти.

Всички завивки EdenDown са от 100% естествени материали, както отвътре, така и отвън! За външния плат, се използва 100% перкал памук с 91 нишки / см2. Този специален памук предпазва фините пухкави фибри да напускат завивката Ви, като по този начин Ви осигуряват перфектните условия за пълноценен сън.

Защо да купите завивка с патешки или гъши пух от електронния магазин на Fashion.bg

Fashion.bg е представител директно на завода производител Down Creators, който се намира в България. Вижте всички завивки с гъши пух и изберете най-подходящата за вас.