Филми по Дисни Ченъл – акценти за май

Аз съм Луна по Дисни ченъл

Луна и Приключенията на Рапунцел и разбойника се завръщат с нови епизоди през май по Дисни ченъл. Празнувайте кралската сватба заедно с Дисни и Маратон с принцеси! Зомбита пристигат на екрана в събота и още много интересни филми!

Аз съм Луна: Сезон 2 – Премиерни епизоди по Дисни ченъл

Луна е момиче, което живее със своето семейство в Канкун, Мексико. Тя ходи на училище, има тайфа приятели и обича да кара скейтборд. Нейният живот се променя, когато родителите ѝ получават предложение за работа, заради което се местят в Буенос Айрес, Аржентина.

Луна се завръща с нови епизоди в понеделник, 30 април.

Аз съм Луна по Дисни ченъл Аз съм Луна по Дисни ченъл

Приключенията на Рапунцел и разбойника: Сериалът: Сезон 1  – Нови епизоди по Дисни ченъл

Борбена героиня, нежелан герой и сърдит кон са звездите на сериала, който разказва веселата, обновена приказка за дългокосата принцеса Рапунцел, която е затворена в кула. След като успява да се освободи от мащехата си Готел и се събира отново със своите родители – Крал Фредерик и Кралица Ариана от Корона, Рапунцел се настройва за живота си като тяхна дъщеря. Тя обаче продължава да има различни премеждия с Юджийн Фицхърбърт, хамелеона Паскал, коня Максимус и тяхната нова слугиня Касандра.

Приключенията на Рапунцел и разбойника се завръща с нови епизоди в понеделник, 14 май, от 17:30 часа.

 

Маратон с принцеси по Дисни ченъл

Празнувайте кралската сватба заедно с Дисни!

Приготвена е специална програма в събота, 19 май, с бонус принцеси през уикенда.

Започва в събота, 19 май, от 13:30 часа сРапунцел и разбойникът завинаги“

Програмата включва също любимите ви филми на Дисни като Принцесата и жабокът, Елена и тайната на Авалор, Елена от Авалор: Царството на Жакуините, Рапунцел: Кралица за ден, Рапунцел и разбойникът преди завинаги и София първа: Мистичните острови.

 

Зомбита: Премиера по Дисни ченъл

50 години след апокалипсиса зомбитата не представляват заплаха, но са задължени да живеят в Зомбитаун, една изолирана общност, вдъхновена от своя уникален творчески дух. Когато на зомбитата най-накрая им позволяват да се запишат в гимназията Сийбрук, очарователното и харизматично зомби Зед, което е решено да играе футбол, се запознава с първокурсничката Адисън, която пък мечтае да стане мажоретка – най-високият социален статут в гимназията. Адисън отнася много критики за това, че се сприятелява със Зед и неговите зомби приятели, но тя научава, че зомбитата и мажоретките все пак не са толкова различни.

Дисни подкрепя началото на Зомбита с чудовищни филми, планирани за всяка събота от месеца, от 11:30.

Филмите с чудовища включват Университет за таласъми, Таласъми ООД и Наследниците 2.

Зомбита пристигат на екрана в събота, 26 май, от 11:30.

 

Бизаардварк: Сезон 2 – Нови епизоди по Дисни ченъл

Сериалът проследява Пейдж и Франки, които пишат забавни песни и създават музикални комедийни видеа за техния онлайн канал „Бизаардварк“. Сега със 10 000 последователя те са поканени да продуцират видеата си във влиятелното Вуугъл Студио. В тази свежа обстановка, както и с помощта на дългогодишния им приятел и 12-годишен агент Бърни, плюс другаря им от Вуугъл звезди – Дирк  (от “Предизвикай ме, брато”) и Амелия (от „Съвършено съвършенство с Амелия“) – най-добрите приятели се впускат в комедийните приключения в стремежа си да бъдат признати в блогосферата.

Бизаардварк: Сезон 2 се завръща с нови епизоди от понеделник, 21 май, от 19:00 часа.

Дисни ченъл

Дисни ченъл

RAVEN’S HOME – „The Baxters Get Bounced“ – When the landlord Mr. Jablonski raises RavenÕs rent after learning Chelsea and Levi have moved in, Nia and Booker try to hold a yard sale to help their mom. This episode of ÒRaven’s Home“ airs FRIDAY, AUGUST 04 (8:00-8:30 p.m. EDT), on Disney Channel. (Disney Channel/Eric McCandless)
RAVEN-SYMONE, NAVIA ZIRAILI ROBINSON, ISSAC RYAN BROWN

Сутрешните премиери през уикенда по Дисни ченъл

Дисни ти дава селекция от премиери, с които да се събуждаш през уикендите.

  • Новите епизоди на Къмпиране продължават от 10:00 часа.
  • Сезон 2 на Елена от Авалор започва в събота, 19 май, от 10:00 часа.
  • Домът на Рейвън – очаквайте премиерата на сезон 1 на 5 май, от 10:30 часа.
  • Хотел Трансилвания: Сериалът се завръща с нови епизоди в събота, 5 май, от 11:00 часа.
  • Клонинги в мазето: Елитна сила се завръща с нови епизоди в събота, 26 май, от 10:30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *