Фестивал на модата и красотата 2017-Златни пясъци

Здравейте, знаете ли, че едно от най-големите модни събития в България се състоя съвсем скоро – на 15-16 юни. Това беше Фестивалът на модата и красотата. Той се проведе в хотел International, Skyfall в черноморския курорт Златни пясъци близо до град Варна.

Двудневният форум впечатли  присъстващите с феерия от мода, красота и лайфстайл, а хитовите колекции на български и чужди брандове, предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика.

Основният медиен партньор беше Fashion.bg, а събитието имаше специалната подкрепа на Mall Varna, Grand hotel Varna и жива вода Adva.
Аз бях гост на това събитие, на него бяха представени новите колекции на много модни фирми. Моделите бяха от модна агенция VIP Fashion Group.
Ревюто започна с булчинските рокли от дизайнера Христо Чучев. Звездата на вечерта бе певицата – дизайнер Есил Дюран, която представи на публиката екстравагантна колекция бански костюми, създадена от самата нея. Следваща беше невероятната дамска и кучешка мода на Purple17 от Виктория Джъмпарова. Също се представиха и Donita’s и Бултекс 99.

Официалните фотографи на събитието  – Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха уникални кадри от фотосесиите и дефилетата. Продуцента на събитието е Мира Матеева блестеше в специално изработените за нея рокли от дизайнерката – Стойка Новкова.

Чао! 🙂