Топ 5 най-популярни игри през годините

Статия от Александра
В тази класация ще видиш най–популярните мобилни игри през последните години.
На 5 място се нарежда Uno&friends– това е играта Uno, но в мобилен вариант. Доста е забавно. Играе се от няколко човека (1-4 препоръчително) всеки има 6 карти в началото. Слага се 1 карта в средата и първия започва. Той или слага карта от този цвят или слага същата карта, но в различен цвят.
На 4 място ние наредихме Color switch-в нея ти си едно топче и преминавате през всякакви неща в твоят цвят. Има различни типове на игра. Например зиг-заг и други. Много е интересна препоръчваме ви я.
На 3 място нареждаме Minecraft-Всички деца я знаем. Почти всеки я е играл. Та в нея  ти си човек и убиваш животни правиш си къщи и оцеляваш или си на творчески режим, и правиш каквото искаш. Имаш всички ресурси и развихряш въображението си.
На 2 място се нарежда Subway surf – в тази игра ти си човек, който драска с графити и полицаят го е хванах и има гонка, и трябва да бягаш сред вагоните и влаковете за да избягаш, а едновременно с това вие събирате пари за да си купите герои скейтбордове (които ви спасяват ако се ударите някъде) или кутийки, от които получаваш награди.
И на 1 място нареждаме ……. Clash Royale – най-популярната игра за момента. Почти всеки я играе. Там ти се биеш срещу други хора със своя дек който представлява карти като вещица, гоблини, големи и други.Много е интересна пробвай я. Няма да съжаляваш.

Бонус: Играта Angry Birds бе най-популярната за 2013 мобилна игра. В нея ти си едно пиленце и трябва да събориш