Програма на Cartoon Network и Boomerang юни 2020 – акценти

Apple and Onion

CARTOON NETWORK

„Мао Мао: Герои на Чистото сърце“ – Сезон 1

От 8 юни – всеки делник от 10.00 ч.

„Мао Мао: Герои на Чистото сърце“ е предаване за приключения, приятелство и това какво всъщност означава да си герой. Действието се развива около Мао Мао – воин-единак с избухлив нрав, Баджърклопс – ленив киборг и очарователната им помощничка – Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи.

В един от епизодите, мислейки си, че ще са по-щастливи, ако животът им е друг, героите поемат нови предизвикателства. Мао Мао получава собствена робо ръка, Баджърклопс посещава начално училище, а Адорабат се опитва да бъде новия шериф. Въпреки, че в началото им е забавно, скоро и тримата започват да се съмняват в новите си роли. А след като се появява и непознато чудовище, ситуацията става още по-сложна.

„Ябълко и Луки“ – Сезон 1

От 15 юни – всеки делник от 11.00 ч.

Забавната поредица от създателите на „Невероятният свят на Гъмбол“, представя приятелите Ябълко и Луки, които решават да напуснат родните си места, за да усетят пулса на живота в големия град. С неудържимия ентусиазъм на Ябълко и необикновеното въображение на Луки, двамата приятели започват своите весели приключения, които често ги водят до нестандартни и неочаквани прозрения за съвременния начин на живот.

Малки титани: В готовност за лятно танцово парти!

От 1 юни  – всеки ден от 09.00 ч.

Наслади се на летните месеци с Малки титани: В готовност за лятно танцово парти!.

BOOMERANG

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“

От 1 юни – всеки ден от 10.00 ч.

Лятно приключение със „Спокойно, Скуби-Ду!“ и специално подбрани „Скуби-Ду“ филми.

След  като завършват последната си година в гимназията, членовете на Скуби Ду бандата решават да пътуват с вана на мистерията и да търсят забавления и приключения по време на  лятото, което може да се окаже последното, което ще прекарат заедно. Както винаги, обаче, чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

„Страхотният Майк“ – Сезон 1

От 15 юни – всеки делник от 17.00 ч.

Отиди на весело приключение с тази натуралистично анимирана поредица за животни. Тя следва приключенията на симпатичното куче Майк, което има способността постоянно да попада в злополучни ситуации и няколко други животни в един крайградски дом. Поредицата е златното сечение между „Том и Джери“ и видеоклиповете на домашни любимци.

Mighty Mike

Уикенд с Baby Looney Tunes

От 13 юни – всеки уикенд от 14.00 ч.

Забавлявай се с уикенд маратоните на Baby Looney Tunes. Историите в тях проследяват живота на бебешките версии на героите от Looney Tunes. Те живеят с Баба, която се грижи за тях, а също и с внука ѝ Флойд Минтън.

„Бен 10“ – Сезон 3

От 1 юни – всеки ден от 13.00 ч.

Бен е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той ще пропусне да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.