Обувките есен/зима 2023/2024 – Нежни силуети срещат груби подметки в успешна комбинация от женственост и сила

Дамски обувки

Модните трендове при обувките Есен/Зима 2023/24 идват под мотото на Гьоте – „позволено е това, което се харесва“. Новият сезон радва с креативен стайлинг и вълнуващи нови интерпретации. Те се проявяват в един богат на контрасти микс от меко и грубо, спортно и елегантно, женствено и мъжко, а комфортът и стилът се спояват в едно и гарантират изненадващи модни моменти.

Дамски обувки

Ботите, „Челситата“, рокерските и уестърн-ботушите заявяват отново силно присъствие, а характерният рустикален Cowboy Look се налага като тренд-фаворит. Наред с тях, в различни варианти, доминират и небрежните модели сникъри за спорт и стрийтстайл. За първите хладни дни на разположение са лоуфърите в preppy стил, с или без ток, за перфектна офис визия, докато женствените модели с токчета излъчват допълнителна доза сексапил в блещукащи металически нюанси и допълват вълнуващия Glamour Look. До тънките и високи токчета своето завръщане празнуват грубоватите модели с платформа и масивните токове. Един сезон на контрастите и радостта от различията! При сняг, дъжд и студ уютният зимен шик е представен от комфортните Puffy Boots, които с пухкавата си подплата и устойчивите на лед подметки, запазват краката ви топли и сухи.

Дамски обувки

„Звездите“ на зимния сезон са ботушите с висок шафт в грубовато-елегантен стил, както и чизмите с дължина над коляното. По отношение на цветовете новият сезон ще бъде представен от четири основни тенденции: Черното и тъмните цветове преобладават, натуралните светли и бежови нюанси от Offwhite до топлото светлосиво са също така актуални, заедно с естествените кафеникави и зеленикави тоналности. Лилавото, цвят петрол и техните разновидности изпъкват, създавайки много настроение. Казваме „добре дошъл“ на новия сезон! Представените акценти за новия моден сезон Есен/Зима 2023/24 ще откриете на изключително добри цени и с гарантирано качество в магазините на Deichmann.