Момченце излиза с колата на баща си до „Мак Доналдс“

kid, America, burger, police

Осемгодишно момче от американския щат Охайо взе минибуса на баща си, за да отиде до най-близкия „Макдоналдс” и да си купи любимия чийзбъргър.

Невръстният шофьор предприел пътешествието в неделя вечерта, съобщи местният вестник „Виъртън дейли таймс” (Weirton Daily Times), а четиригодишната му сестричка била на седалката до него.

Любителят на чийзбъргъри изминал около миля и половина, спирал на червен светофар и накрая направил елегантен ляв завой към закусвалнята. Междувременно родителите били у дома и спели.

Когато миниванът спрял на гишето, където се продава храна за из път, служителите помислили, че това е някаква шега. Те смятали, че възрастните са на задните седалки, но в колата нямало никой освен децата.

От „Макдоналдс“ позвънили в полицията и патрулният автомобил се появил бързо. Като видял полицаите, шофьорът се разплакал, защото осъзнал колко е сгрешил.

Дядото и бабата на децата били извикани да приберат внуците си, но междувременно и двете деца получили сандвичи, пържени картофки и пилешки специалитет „Чикън нъгетс”.

Момчето разказало, че е гледало как се управлява превозно средство от видео материали в YouTube.

БГНЕС