Малките титани с нов сезон по Cartoon Network

Малките титани по картуун нетуърк

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

Малките титани по картуун нетуърк | Teen titans

В един от епизодите, като продължение на приключението си с Пепо, титаните бягат от студа в един близък замък, където срещат Крампус. Но какво ли ще последва? В друг от епизодите – след като колата им е прибрана поради неплатени глоби за паркиране, Робин кара Киборг да участва в голф турнир, за да спечелят пари и да си я върнат.

Малките титани по картуун нетуърк | Teen titans

Новият сезон на предаването започва на 4 септември от 15.55 ч. по Cartoon Network. Като ще се излъчва всеки делник по същото време.

За Cartoon Network

Cartoon Network е детски канал, предлагащ най-добрите комедийни и приключенски предавания. Той е изпълнен с хумор и забавление, популяризира важността на приятелството и стимулира въображението на основната си аудитория – момчета и момичета на възраст 6-12 години.
Главната мисия на Cartoon Network е да насърчава децата да бъдат себе си и може да се похвали с колекция от добре познати анимации и популярни герои, които са получили признание по целия свят. Каналът предлага оригинално съдържание за деца и семействата им с хитови заглавия като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Чичо Дядко“ и обичаните анимационни приключенски поредици: „Реактивните момичета“, „Бен 10“ и „Малки титани: В готовност!“.
Cartoon Network е глобален развлекателен бранд, достъпен в над 400 милиона домове в 192 държави. Повече информация за продукциите на канала може да бъде открита и на наградения уебсайт. Той разполага и с игри, видеа и широк спектър от интересни статии. Cartoon Network е компания на Warner Bros. Discovery.