„КИНО И ХРАНА“ Е В РАЗГАРА СИ – ОЧАКВАТ НИ ОЩЕ ТРИ ДНИ КУЛИНАРНА АРТ ФИЕСТА

Над 10 000 души посетиха фестивала в първите два дни

Най-вкусният арт фестивал в България – „Кино и храна“, вече е в разгара си и само в първите два дни беше посете от повече от 10 000 души. Очакват ни още три дни забавления, в които можете да се включите при абсолютно свободен вход!

Фестивалът продължава до 2 септември 2018 и е локализиран в Морската градина пред Аквариума във Варна. Във фестивалната зона животът започва да кипи в 11 ч. и приключва в 23 ч. с лятно кино!

Програмата за днес включва много кулинарни срещи и работилници за малки и големи, демонстрации и музика. Днес във Варна пристига и Катето Евро, която ще представи книгата си и ще сготви някоя от най-любимите си рецепти. Освен това, готварска престилка ще сложи и актьорът Филип Аврамов, който след кулинарната си демонстрация ще се качи на сцената за акустичен концерт с групата си Джинджифил.

Кулинарна демонстрация ще направи и Карина Попова – един от колоритните участници ва MasterChef.  В програмата за 31 август 2018 има и специален модул, посветен на Антъни Бурдейн!

А през уикенда програмата на Кино и храна става още по-неустоима. Освен интересните работилници за деца като Кулинарна сугестопедия, Скоростно учене, Фотографски курс за деца, Японска кулинарна работилница и Училище по роботика, програмата изобилства от срещи с кулинарни блогъри и демонстрации.

Станислав Райчев – победител в състезанието MasterChef 2018, Биляна Йотовска, Здравка Максурова, Бате Енчо като Енчо Сан, Димо от P.I.F. и много други, отдали се на кулинарната страст, ще станат част от кулинарната ни фиеста.

Традиционно и останалите кулинарни вечери ще приключат с акустични концерти и лютно кино, а цялата програма може да видите тук – https://kinoihrana.liatnokino.com/category/програмата

Във фестивалната зона ще откриете и STREET FOOD MARKET –  много от най-популярните заведения и готвачи във Варна ще готвят на живо и ще представят своите рецепти на гладните посетители.

Фестивалът е с ВХОД СВОБОДЕН, с работно време от 11:00 до 23:00 ч