Какво Ни Разкрива Биографичния Филм На Кристиано Роналдо За Него?

Вече повече от десетилетие, Кристиано Роналдо е един от най-талантливите футболисти на планетата, а за мнозина той всъщност е считан и за най-великия играч, който някога е стъпвал на терена. Естествено, когато целия свят говори за теб, няма как освен чисто футболните качества, да не бъде погледнато и към личния живот. А в личния живот на мегазвезда от ранга на португалеца винаги присъстват редица въпросителни, които фенове и журналисти всеячески се опитват да разнищят.

Е, за радост на всички, които следят и харесват Кристиано, в края на 2015-та година се появи неговия биографичен филм, тематични наречен „Роналдо“, като малко по-рано на бял свят излезе и официалния трейлър, който можете да видите тук https://www.chr.bg/zhivot/parvi-trejlar-na-filma-za-ronaldo/. Целта на тази кино продукция е да видим повече от зорко пазения личен живот на футболиста, както и да разберем повече за някои доста пикантни неща свързани с най-близкото му обкръжение.

Безспорно един от най-важните аспектни от личния живот на петкратния носител на златна топка е неговия син, Кристиано Роналдо младши. Роден през 2010-та година, наследника на португалската мегазвезда се радва на охолен живот и сигурност, но също така и на бащина любов. Всъщност, португалския голаджия не знае какво е да израстнеш с баща и именно затова се опитва всеячески да обгрижва сина си максимално и да му даде бащината близост, която той самия не е изпитал.

Естествено, поглед към пикантни подробности от личния живот на Роналдо не е единственото върху, което филма се концентрира. Спортния характер, борбения дух и желанието винаги да побеждава, както на терена, така и извън него са неща, които също са силни засегнати в „Роналдо“. Някои  кадри показват неговата изключителна емоционалност на футболното игрище, като например неистовата му радост след неговия гол от дузпа в 120-тата минута на финала в ШЛ през 2014-та година. Тогава новинарските сайтове отразиха разгрома на Атлетико подобаващо, както в този случай https://www.blitz.bg/sport/svetoven-futbol/real-madrid-specheli-dramatichno-desetata-video_229022.html, описвайки подробно грандиозната победа на Реал, с която белия балет грабна своята 10-та титла от турнира.

Но спечелването на грандиозни трофеи, като този от най-комерсиалния футболен турнир в Европа не са единствената причина за гордост на португалеца. Той може да се похвали с безброй лични отличия, включително за най-много вкарани голове в шестте най-силни първенства в Европа. Едно от тях естествено е английското, където през 2003-та година започна истинския възход на Кристиано на световната футболна сцена, като именно престоя му на Олд Трафорд го изстреля във висините на футбола.

Снимка: Официална страница на филма „Роналдо“ във Facebook

Всички знаем по какъв начин пък се разви португалския стрелец, след като премина в Реал Мадрид за да го видим в днешни дни с екипа на италиянския хегемон Ювентус. И макар вече на 33 години, Роналдо продължава да е във все такава забележителна форма, благодарение, на която старата госпожа може да се похвали с коефициент от само 6.50 за спечелване на сезон 2018/2019 в ШЛ, имайки предвид конкретните онлайн залагания за турнира от https://extra.bet365.com/news/bg. Именно феноменалната му физическа и спортна форма са други аспекти от неговата особа, които са засегнати в биографичния му филм.

Няма никакъв спор, че освен голям футболист, португалеца е и голям човек с голямо сърце. Едноименния филм „Роналдо“ всъщност ни представя Кристиано, като един любящ баща и човек, който държи на семейството си изключително много. Може да се каже, че той успешно пренася себераздаването и желанието си за победа, което има на терена и извън него. Както самия той казва във филма, най-важното нещо за Кристиано Роналдо са семейството и приятелите, както и победата.