Започва втори сезон на “МЕГА-ЧУДЕСАТА НА КАЛИНКАТА И ЧЕРНИЯ КОТАРАК”

Дисни Ченъл обявява премиерата на новия, втори, сезон на „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“ в България на 12 март от 16:30 часа. Очаквайте нови епизоди от понеделник до петък.  Това е поредица за хумора, приятелството, любовта и семейството, която се представя на фона на Париж от гледната точка на двама супергерои.

Маринет и Адриен са двама млади гимназисти, които са призвани да спасят Париж от акумите, проклети същества, които превръщат обикновените граждани в армия от супер зли войници. С помощта обаче на магическите създания, квами, които децата притежават, те успяват да се превърнат в Калинката и Черния котарак – супергерои, които се борят с престъпността. Те имат вълнуващи приключения по улиците и покривите на Париж, като в същото не разбират, коя истинската самоличност един на друг.

Във втория сезон ще има още повече екшън и приключения. В училище нова ученичка на име Кагами привлича вниманието на Ейдриън, нещо което Маринет бързо забелязва. Самата Маринет пък среща Лука, който може да всее смут в сърцето ѝ. Тя се запознава и с Пазителя на Чудотворците, Мастър Фу, и научава за съществуването на други Чудотворци. Благодарение на тях тя ще може от време на време да се възползва от помощта на други супергерои, които тя ще избира за особено трудни мисии.

Накрая тя открива, че Хокмот има ужасен план, за който работи много дълго време и е решен да изпълни, за да победи Черния котарак и нея. Как ще се справят Маринет и Ейдриън с всички тези нови емоции? И ще успеят ли Калинката и Черния котарак да спрат Хокмот да осъществи злия си план?

Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак е японско-френско-корейски сериал, продуциран и анимиран от Zagtoon and Method Animation, в копродукция с Teio Animation, SAMG Animation и SK Broadband.