Да гледаме ли Cartoon Network и Boomerang през април?

Ако се чудите дали да стоите пред телевизорите през април или да си намерите по-добри занимания, вижте какво можете да гледате по Cartoon Network и Boomerang, за да предвидите в своята програма любимите ви филми:

Кларънс – Сезон 3

От 23ти април – всеки делник от 19:55ч.

Кларънс е духовито момче, което вижда най-доброто във всичко. Неговата уникална гледна точка за живота превръща дори и най-обикновената ситуация в такава, която е интересна и забавна. Епични боеве с кал, първи влюбвания и тайни къщи на дърво са част от случките с младежа, който споделя своите преживявания със семейството и приятелите си. Тази група включва най-добрите му приятеликавгаджията Сумо и предпазливия Джеф, търпеливата майка Мария и гаджето ѝ, Чад. Приключенията на Кларънс трябва да са познати на много хора от собственото им детство, но при него са доста по-крайни.

И сега дойде времето на последните епизоди! Не пропускайте финалния сезон на „Кларънс“ по Cartoon Network през април!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Месец на Кларънс

От 2ри април – всеки ден от 19:55ч.

Цял месец, посветен на любимия ни Кларънс. Насладете се на приключението, с двойни слотове и нови епизоди.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Бен 10Сезон 2

От 9ти април – всеки делник от 16:10ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедката му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Нинджаго: Майсторите на Спинджицу Сезон 8

От 30ти април – всеки делник от 15:20ч.

Нинджаго е далечна митична земя, криеща множество тайнствени места. Ако потърсиш, сред кулите на градовете или нейде из тъмните ѝ острови, може да откриеш Сенсей Ву и четиримата му ученици – Джей, Кай, Зейн и Коул, които се обучават в древното изкуство „спинджицу“ и се превръщат в истински нинджи. Техен враг е лорд Гармадон. Той живее в подземния свят и иска да подчини силата на четирите златни оръжия – меча на огъня, земетръсната коса, нунчаку на светкавиците и шурикените на леда. Ако те попаднат в ръцете му, цялото зло ще се надигне от подземния свят и ще съсипе завинаги Нинджаго.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

ОК, Кей О! Да бъдем герои Сезон 1

От 16ти април – всеки делник от 15:45ч.

Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои. Заедно с него са най-добрият му приятел и колега Радикълс , апатичен и нарцистичен извънземен, и също Енид, уравновесената му колежка, която му е като голяма сестра. В забавата се включват и други герои, които работят и посещават района.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

BOOMERANG

Дороти и вълшебникът от Оз Сезон 1

От 16ти април – всеки ден от 14:30ч.

Сериалът е базиран на класическата поредица от книги на Л. Франк Баум и действието се развива скоро след като Дороти и нейните приятели побеждават Злата Вещица на Запада. Следвайки оригиналната история, Кралица Озма назначава Дороти за принцеса на „Емералд Сити“. Практически родена за ролята, Дороти се справя с кралските си задължения с ентусиазъм и смелост, както и борбеността на едно фермерско момиче.

Pat The Dog – Сезон 1

От 9ти април – всеки ден от 15:00ч.

Пат е „малкото куче от съседната къща“. Той е приятелят, който всеки си мечтае да има. С голямата си муцуна, която звучи като ловджийски рог, той не изглежда много специален, но е отдаден и смел. За да си даде малко допълнителна сила и кураж, той не се колебае да си сложи пелерина или да сглоби малко екипировка, за да се хвърли в екшъна и да преодолее всяко предизвикателство.

Мистерии и хаос със Скуби-Ду и Том и Джери

От 4ти април – всеки ден от 18:30ч.

Страхотни приключения и много смях със Скуби и Том и Джери. Всеки ден Tom & Jerry Show и Be cool Scooby-Doo ще бъдат излъчвани в двойни слотове.