Важни, интересни и полезни неща за пътуванията в чужбина (всичко за едно пътуване)

За да пътувате ви трябват доста важни неща, които изискват разходи и време, като паспорт, подходящи дрехи, куфар/раница в подходящи размери (разбира се ако не искате да плащате допълнително) и още мнооого други неща. Аз ще се опитам да ви кажа всички тях в тази моя статия.

 

1.Най-важното нещо, което ви трябва е паспорт защото без него няма как да излезете извън границата. Можете да си извадите такъв от МВР (ДБДС).

2.Резервирайте си евтин самолетен билет, можете да го направите от esky.bg

Това е сайт, с който можете да си резервирате самолетни билети със всякакъв вид самолетни компании.

3. Ако ще пътувате с автобус ето от ТУК може да си намерите билет. Препоръчвам ви ако ще пътувате със автобус да си вземете нещо удобно като възглавничка за път защото предполагам, че ще пътувате дълго.

4. Следващото важно нещо е превоза ви до летището. Ако живеете в град, в който няма летище трябва да си намерите транспорт до летището, от което ще излитате. Ако имате кола може просто сами да отидете, но ако нямате ще трябва да намерите или приятел да ви закара, или автобус, или такси, или някакво друго решение.

5.Хотелът е нещо много важно, защото все пак ви трябва място където да спите! Може да намерите изгодни хотели из целия свят в booking.com или trivago

Това беше моята кратка статия за пътуванията! Чао! <3

tyravel, пътуване, наръчник, помощник, самолетен билет, билет, автобус, съвет

пътуване, справочник, Моника

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *