Акценти по Cartoon Network и Boomerang за април 2019

Любимите си анимационни филми отново ще можете да гледате по Cartoon Network и Boomerang през април.

„Невероятният свят на Гъмбол“ – Сезон 6

От 1 април – всеки делник от 18.45 ч. поCartoon Network

Поредицата следва приключенията на Гъмбол- дванадесетгодишна, синя котка. С помощта на най-добрия си приятел Дарвин той попада в най-различни, забавни ситуации. А неговият събрат е бившата му златна рибка, на която й порастват крака и се присъединява към семейството. Друг верен спътник в игрите им е сестрата на Гъмбол- Анаис, четиригодишно зайче с повишена интелигентност. Към тях се присъединяват и техният баща – Ричард и майка им – Никол, които винаги са насреща, за да дадат подкрепа на малките.

В един от епизодите Дарвин получава наказание в училище, заедно с Джулиус Опенхаймер Мл., след като се опитва да поправи вандализъм, извършен от Джулиус. Дарвин дори става част от неговата банда, но Джулиус много бързо започва да съжалява, защото всичко, което Дарвин върши, се обърква.

„Реактивните момичета“ – Сезон 3

От 15 април – всеки делник от 13.55 ч. поCartoon Network

В тази нова продукция на класическата поредица на Cartoon Network, Реактивните момичета се завръщат, за да защитят Таунсвил от злодеи, които искат да превземат града. Сестрите Бълбук, Бръшлян и Белушка трябва да се справят еднакво добре с домашните си и със супергеройските си дейности, свързани с непрестанните набези на различни злодеи и чудовища.

В един от епизодите, когато нов тайнствен вкус сладолед завладява Таунсвил, момичетата започват да подозират, че има нещо нередно. Това, което откриват се оказва доста интересно. Гледай, за да видиш какво се случва!

Нинджаго: Майсторите на Спинджицу – Сезон 10

От 6 април  – всеки уикенд от 08.00 ч. поCartoon Network

Преди много дълго, Нинджаго е създаден от първия учител по Спинджицу, който използвал четирите елементни оръжия на Спинджицу, за да го направи. Те са толкова мощни, че никой не може да се справи със силата им едновременно. Когато починал, двамата му сина се заклели да ги пазят, но най-старият – Лорд Гармадон, бил погълнат от тъмнината и искал да притежава всички тях. Избухнала битка между братята и Лорд Гармадон бил поразен и прогонен в подземния свят.

Уикенд с Гъмбол

От 27 април  – всеки уикенд от 11.40 ч. поCartoon Network

Имаш възможността да влезеш във Великденско настроение с Гъмбол маратон по Cartoon Network.

„Шоуто на Том и Джери“ – Сезон 4

От 15 април – всеки ден от 18.30 ч. по Boomerang

Том и Джери са отново тук! Анимационното котко-мише дуо идва със свежи, нови истории на класическата поредица. Като цяло, сюжетът е добре познатият на феновете на „Том и Джери“ още от най-ранните късометражни филми от 40-те години на миналия век – котаракът Том все така преследва малкото мишле Джери. Продължава безкрайната им битка, която ги е превърнала в едни от най-обичаните герои на всички времена.

Гледай новите епизоди от Сезон 4 и се присъедини към любимата си котка и мишка за весели приключения!

Гледай новите епизоди от Сезон 4 и се присъедини към любимата си котка и мишка за весели приключения!

Angelo Rules – Сезон 3

От 8 април  – всеки ден от 17.40 ч. по Boomerang

Поредицата се фокусира върху 11-годишното момче Анджело и неговите приятели Лола и Шърууд. В епизодите се разказва как тези 3 хлапета се борят с различни препятствия, които ги спират да направят нещо, което харесват. Всеки епизод е оригинален сам по себе си и представлява различни случки от необикновения тинейджърски живот, понякога възпрепятстван от родителите, лошите съученици, учители, братята и сестрите, дори и от домашните любимци.

В един от епизодите Анджело и неговите приятели изграждат дрон за предстоящия панаир на науката. Трейси обаче, бързо го унищожава. Анджело уговаря Лола и тя с неохота се съгласява да мине „под прикритие“, за да шпионира плановете на Трейси за спечелване на панаира.

Пролетна треска с Grizzy & the Lemmings

От 6 април  – всеки уикенд от 11.40 ч. по Boomerang

Маратон с Grizzy & the Lemmings.

Къщата на горския рейнджър е единственото място на човешка цивилизация в средата на дивата природа. Когато рейнджърът е на път, мечка на име Гризи смята, че къщата на рейнджъра е негова територия, с оглед на това, че мечките седят на върха на хранителната верига. Той обаче не е сам, защото група малки създания, наречени леминги, също населяват къщата на рейнджъра, когато него го няма. Тъй като Гризи и лемингите не са достатъчно цивилизовани, за да живеят заедно в мир, къщата е постоянно бойно полето.

Великден по Boomerang

От 18 април  – от четвъртък до вторник от 10.15 ч.

Специално предаване, с различни филми и епизоди от „Новите шантави рисунки“.