Акценти на Cartoon Network и Boomerang за юни 2019

Cartoon network

„Малки титани: В готовност за лятно танцово парти!“

От 3 юни – всеки ден от 08.30 ч. по Cartoon Network

Забавлявай се с любимите си титани в едно диво лятно парти.

„Малки титани: В готовност ” – Сезон 5

От 3 юни – всеки делник от 08.30 ч. по Cartoon Network

Това продължение на популярното предаване „Малки титани“ е комично намигане към супергероите и показва какъв е животът им „зад кадър“. Забавни неща се случват на Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг покрай спасяването на света и обичайните за живеещите заедно, но без родителски контрол, тийнейджъри.

В един от новите епизоди, Лигата на Справедливостта провежда конкурс за таланти, с цел да намери втория най-добър отбор супергерои в света. Състезанието се разгорещява и титаните трябва да намерят начин да победят петимата от академията за злодеи Hive Five.

„Юникити“ – Сезон 2

От 17 юни  – всеки делник от 13.15 ч. по Cartoon Network

Като владетел на кралството, Юникити има доста натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така да избави кралството от негативността. Но нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя e хибрид между коте и еднорог и не трябва да бъде ядосвана.

В един от епизодите, след непредвиден инцидент, Пъпикорн губи свой зъб. След като чака Феята на зъбките, а тя не се появява, се налага Юникити да се маскира на нея специално за Пъпикорн. В последствие тя се възползва от възможността да помогне на Феята на зъбките в работата ѝ, заедно с приятелите си. Но това много скоро води до бедствие…

„Тази седмица по Cartoon“ – Сезон 2

От 1 юни – всяка събота от 10.05 ч. по Cartoon Network

Нека да разгледаме какво се случва в света на анимациите. Да не забравяме и наградите за най-добри герои и страхотни мистерии.

„Невероятната обиколка на Елмор“

От 10 юни  – всеки ден от 14.30 ч. по Cartoon Network

Гъмбол предаване, което ще те заведе на завладяваща обиколка на града Елмор и всички негови интересни локации.

Boomerang

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“

От 17 юни – всеки ден от 10.15 ч. по Boomerang

Лятно приключение със „Спокойно, Скуби-Ду!“ и специално подбрани „Скуби-Ду“ филми.

След  като завършват последната си година в гимназията, членовете на Скуби Ду бандата решават да пътуват с вана на мистерията и да търсят забавления и приключения по време на  лятото, което може да се окаже последното, което ще прекарат заедно. Както винаги, обаче,  чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

„Анджело е върхът“ – Сезон 4

От 17 юни – всеки ден от 17.40 ч. по Boomerang

Поредицата се фокусира върху 11-годишното момче Анджело и неговите приятели Лола и Шърууд. В епизодите се разказва как тези 3 хлапета се борят с различни препятствия, които ги спират да направят нещо, което харесват. Всеки епизод е оригинален сам по себе си и представлява различни случки от необикновения тийнейджърски живот.

В един от епизодите, Трейси открадва книгата, в която Анджело записва всички свои стратегии. Той трябва бързо да си я върне преди Трейси да я прочете.

Boomerang кино със „Скуби-Ду“

От 1 юни  – всеки ден от 19.30 ч. по Boomerang

Предаване, в което ще бъде излъчван по един „Скуби-Ду“ филм всеки ден.

Отиди на приключение със Скуби бандата и се забавлявай с любимите си детективи.

Лятна коледна изненада

От 24 юни  – понеделник до сряда от 14.55 ч. по Boomerang

Специално предаване, с тематични коледни/зимни филми и епизоди на популярни предавания, по Boomerang.