Акценти на Cartoon Network и Boomerang за май 2019

Ние, мечоците“ – Сезон 4

От 27 май – всеки делник от 19.10 ч. по Cartoon Network

Трима братя мечоци правят всичко по силите си да станат част от обществото на хората, като копират поведението им. Проследи техните забавни приключения в най-новите епизоди по CN!

В един от тях, Панда е съкрушен, когато научава, че Луси си има нов приятел на име Кайл. За да го развеселят, Гризли и Белия наемат лимузина и я превръщат в нощен клуб по време на едно задръстване. Когато пристигат Луси и Кайл обаче, Панда бяга и се сблъсква с някой, който му дава много интересен съвет.

Най-доброто от „Малките титани”

От 4 май – всеки уикенд от 11.45 ч. по Cartoon Network

Гледай най-добрите епизоди на „Малки Титани: В готовност!“ през уикенд маратоните, включително чисто нови специални епизоди.

Най-доброто от „Малките титани” е мини-поредица, с водещ Птицо-Бумеранг. В един от епизодите, той отброява първите 14 най-добри песни на Зверчето и Киборг от шоуто. Гледай и чуй всичките!

Опознай поречието

От 13 май – всеки делник от 17.00 ч. по Cartoon Network

Опознай поречието, заедно с Крейг и неговите приятели!

Правилата на околния свят не важат когато става дума за поречието. То е един утопичен детски свят, в който племена от деца властват над три крепости и вело-рампи, образувайки едно своеобразно детско общество.

Бакуган: Бойна планета“ – Сезон 1

От 5 май – всеки уикенд от 21.40 ч. по Cartoon Network

„Бакуган: Бойна планета“ е името на първия сезон от подновената Бакуган поредица.

Сезонът проследява приключенията на Дан Кузо и най-добрите му приятели. Те са първите деца на Земята, които се сприятеляват с мистериозните извънземни създания, известни като Бакуган. Сюжетът се развива около темите за приятелството, борбата и конкуренцията.

ОК, Кей О! Да бъдем герои– Сезон 2

От 20 май – всеки делник от 15.15 ч. по Cartoon Network

Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои.

В един от новите епизоди Денди открива, че една от картичките на Кей О има бъг и се опитва да го поправи. Вместо това те откриват начин да персонализират външния ѝ вид и това я прави голям хит в Плаза мола. Шанън започва да им завижда и използва силите си, за да поеме контрола над всички карти. При което Кей О и Денди се залавят с трудната задача да я спрат.

Новите шантави рисунки“ – Сезон 3

От 20 май – всеки ден от 18.05 ч. по Boomerang

Всеки епизод от New Looney Tunes се състои от кратки истории, в които Бъгс Бъни е най-ярката звезда. Други герои, като например Койота и Йосемити Сам се появяват само за да го вбесяват. Някои от персонажите ще ни разкрият нови неща за себе си и ще ни покажат непознати досега свои черти. Койотът, например е съседът всезнайко на Бъгс, а Тасманийският дявол (сега по-известен като „Теодор Тасманиан“) работи като счетоводител и потиска истинската си същност.

В един от епизодите Йосемити Сам принуждава Прасето Порки да се махне от фермата и то тръгва да търси пограничен работник, който да му помогне да си върне дома. По пътя среща Дафи, който се преструва на такъв служител и двамата заедно се опитват да се преборят с Йосемити Сам и да го поставят на мястото му.

Boomerang Bingo

От 13 май – всеки ден от 15.25 ч. по Boomerang

Играй Bingo и се забавлявай с любимите си Boomerang герои!

Angelo Rules – Сезон 3

От 6 май – всеки ден от 17.40 ч. по Boomerang

Поредицата се фокусира върху 11-годишното момче Анджело и неговите приятели Лола и Шърууд. В епизодите се разказва как тези 3 хлапета се борят с различни препятствия, които ги спират да направят нещо, което харесват. Всеки епизод е оригинален сам по себе си и представлява различни случки от необикновения тинейджърски живот.

В един от епизодите, по прищявка на истински „глупав късмет“, Анджело изкарва най-много точки на тест за интелигентност! Айнщайн би бил много разстроен, ако беше видял как Анджело става „Директор-консултант“ за една цяла седмица.

Уикенд с „Том и Джери“

От 11 май – всеки уикенд от 11.40 ч. по Boomerang

Маратон с „Шоуто на Том и Джери“.

Гледай приключенията на любимата си котка и мишка всеки уикенд!