Акценти на Cartoon Network и Boomerang за декември

Cartoon Network

„Островът на летния лагер“ – Сезон 1

От 3 декември – всеки делник от 16.20 ч.

Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер, където лагерните съветници са популярни момичета вещици, конете стават еднорози и чудовища живеят под леглото. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото или да се сприятелиш с Луната, но на „Островът на летния лагер“ всичко е възможно.

„Добре дошли в семейството на Cartoon Network!“

От 27 декември – четвъртък до неделя от 11.40 ч.

Празнично предаване. С него ще бъдат приветствани всичките нови поредици в семейството на CN, стартирали през 2018г. Те ще бъдат излъчвани през последната седмица на декември.

 

„Трансформърс: Роботи под прикритие“ – Сезон 4

От 3 декември  – всеки делник от 21.30 ч.

Когато се появяват нови Десептикони, Оптимус Прайм призовава Бъмбълбий и му дава задачата да спаси Земята. За да му помогне, ветеранът Аутобот събира щур екип от млади ботове, които да помагат в залавянето на новите врагове.

Новите Аутоботи включват бунтовник „лошо момче“, елитен кадет, бомбастичен динобот и хиперактивен мини кон. Новаците представляват предизвикателство за Бъмбълбий, защото въпреки че всеки е напълно способен герой, те са неопитни, когато става дума за работа в екип. Така че, Бъмбълбий трябва да се научи как да балансира ролята си на лидер на новия отряд с работата си да се бори със злите сили, докато работи за изпълняване на мисията.

 

„Зимни маратони“

От 1 декември – всеки уикенд от 11.40 ч.

Маратони на любимите на всички предавания, в чест на зимния сезон.

 

„ОК, Кей О! Да бъдем герои“ – Сезон 1 и 2

От 17 декември – всеки делник от 16.50 ч.

Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои. Заедно с него са най-добрият му приятел и колега Радикълс , апатичен и нарцистичен извънземен, а също и Енид, уравновесената му колежка, която му е като голяма сестра. В забавата се включват и други герои, които работят и посещават района.

 

BOOMERANG

Wacky Races – Сезон 2

От 3 декември – всеки ден от 20.40 ч.

Това е нова продукция  на класическото филмче на Хана-Барбара, която актуализира приключенията за новото поколение, но запазва и усещането за оригинала.

Това анимационно предаване остава фаворит на зрителите поради големия си ансамбъл от чудати състезатели и уникално проектираните автомобили, които съответстват на техните личности. Всеки епизод  показва тези 11 колоритни състезателни автомобила (някои шофирани соло, други от цели екипи), които фучат през Съединените щати с разказвач, който описва случващото се и допринася за преживяването. Двамата измамници Дик Дастърдли и неговият вечно подхилкващ се кучешки партньор Матли винаги създават хаос и правят нещата още по-забавни.


Oddbods: The Festive Menace

На 17 декември от 15.00 ч.

The Festive Menace е специалният коледен 62-и епизод на Сезон 2 от шоуто Oddbods. В него Дядо Коледа случайно бива ударен от най-новата машинка на Bubbles за определяне на „палавите и добрите“ деца и Бъдни вечер се превръща в пълен хаос . Сега трябва Oddbod-ите да се обединят и да спасят празника!

 

„Отбор Скуби“

От 1 декември  – всеки уикенд от 9.15 ч.

Маратон с Be Cool, Scooby-Doo!

След  като завършват последната си година в гимназията, членовете на Скуби Ду бандата решават да пътуват с Мистери вана и да търсят забавления и приключения по време на  лятото, което може да се окаже последното им заедно. Както винаги, обаче,  чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

 

Зима с „Том и Джери“

От 22 декември  – всеки ден от 10.05 ч.

Специална програма с „Шоуто на Том и Джери“ и „Том и Джери“ филмите. Любимите герои водят предаването и представят любимите си филми.

 

The HAPPOS Family – Сезон 2

От 10 декември  – всеки ден от 14.50 ч.

Семейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората започват да карат покрай семейството. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват.