Акценти за януари 2018 по Cartoon Network и Boomerang

Приятели, както винаги първи ще научите акцентите на детските канали Cartoon Network и Boomerang само в n0v0.com

Невероятното пътешествие из Елмор стартира на 13-ти януари и ще се излъчва всяка събота от 10:00ч.

Стягай багажа и идвай на обиколка из града Елмор, за да се запознаеш с героите от “Невероятния свят на Гъмбол“, един от най-обичаните сериали на CN. Заселена от невероятни същества като фъстък, тиранозавър, тост, балон, облак и кактус, Елмор изглежда като най-необикновения град, който някога си виждал. Въпреки това, ако се вгледаш по-отблизо, вероятно ще забележиш, че животът в Елмор е много подобен на твоя.

Ние, мечоците – Сезон 3 започва от 8-ми януари и можете да го гледате всеки делник в 18:30ч.

Трима братя мечоци правят всичко по силите си да станат част от обществото на хората, като правят каквото всички около тях. Проследи техните забавни приключения в най-новите епизоди по CN!

Веднъж, след злополука в гората, опасни животни отнемат дома на Мечоците. Друг път Мечоците  и техният приятел Клои предприемат пътуване с кола, за да гледат метеоритен дъжд. Белият, единственият с шофьорска книжка, е и отговорникът на групата, което се оказва по-трудно, отколкото той очаква. А пък в друга ситуация Панда, най-романтичният от  братята, отива на мисия: да върне изгубения телефон на момичето на мечтите му… Всичко това и още много приключения с Мечоците те очакват през  януари.

Могъщите Магимечовe – Сезон 1 гледайте от 15-ти януари – всеки делник от 17:30ч.

Непохватните брат и сестра Вамбър и Прохаяс ръководят бизнес за воини под наем. Воините са винаги готови да поемат нови мисии, използвайки техните верни магимечове – мистични оръжия, които могат да накарат неща като муха и семена да помогнат на тези, които ги използват,  да спечелят битките си. С магимечовете си, жизненоважни за техния успех, Вамбър и Прохаяс се отправят на околосветско приключение, за да се сдобият с още мечове, които да добавят към своята колекция.

В новите епизоди воините се стремят да контролират новите мечове. Наети са от мистериозна жена в гората и дори се връщат обратно в училище, защото се оказва, че не са успели да получат дипломите си преди това!

Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу – Сезон 1 гледайте от 15-ти януари – всеки делник от 17:30ч.

Сериите разказват за приключенията на Айвъндоу, младият принц на гората, чийто баща Могъщият Стаг, го изпраща на мисия да търси магическото Златно перо на безстрашения Крал Орел. Айвъндоу и неговият отдаден оръженосец, малка синя птица на име Бърт, откриват по пътя нови, тайнствени места и много необикновени същества из гората.

Ето и акцентите по BOOMERANG

Най-добрите приятели на Boomerang – от 6-ти януари – всеки ден от 16:30ч.

Boomerang празнува Международния ден на прегръдката на 21ти януари. Няма нищо по- успокоително от една прегръдка. Денят на прегръдката те приканва да притиснеш силно в гърдите  си някого, на когото държиш. Толкова чудесно! Специални епизоди с Дороти, Кучето Пат, Мистър Бийн, Мис Муун и Скуби Ду.

The Happos Family – Сезон 2 – от 22-ри януари – от понеделник до четвъртък от 15:00ч.

Хипопотамското семейство живее в оградено пространство в европейски сафари парк. Сутрин паркът е отворен за хора – посетители, които карат покрай хипопотамите, снимат ги как се въргалят в калта, мързелуват покрай басейна или си поспиват под сенките на някое дърво. Но когато и последната кола напусне сафари парка и портите са затворени за всички посетители, хипопотамите изскачат от калта , събуждат се от дрямка и се обличат изискано.

Приятно гледане, но не забравяйте да правите и други неща, вместо да стоите само пред телевизора! Играйте с приятели, четете книги, правете творчески проекти и се усъвършенствайте в това, което можете да правите най-добре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *