Акценти за февруари на Cartoon Network и Boomerang

„Облачно с кюфтета“ – Сезон 2

От 4 февруари – всеки делник от 14.20 ч.

Поредицата проследява младия Флинт Локууд. Той е ученик в гимназията, с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциала да променят света, вместо да експлодират в лицето му. Флинт страда от МНСР (Мечти, несвързани с риба), което е жалко, защото той живее в Суолоу Фолс, където главната причина за процъфтяването на икономиката е бизнесът със сардини.

В един от епизодите, изкуственият интелект, който Флинт създава, се оказва лоша идея, защото започва да превзема живота му. А в друга от сериите ново изобретение на Флинт има способността да пренася потребителя в телевизионно шоу по негов избор. Когато Брент (един от главните герои) започва да злоупотребява с машината, бива заплашен от това да остане затворен в ефира завинаги. Гледай и виж какво ще се случи!

„Белия ви обича“

От 25 февруари – всеки ден от 15.10 ч.

Честваме Международния ден на полярната мечка с любимия ни мечок – Белия.

Той е един от главните герои в „Ние, мечоците” и е най-младият от триото, но безспорно е най-силният и в някои отношения – най-зрял. Той успява да спаси по-големите си братя от сигурна смърт без прекалено много затруднения и действа изключително бързо, когато се появи заплаха. Въпреки това, най-страхотното му качество е безусловната обич към двамата му братя.

Трансформърс: Кибер-Вселена – Сезон 1

От 23 февруари  – всеки уикенд от 21.40 ч.

Когато Бъмбълбий започва да губи паметта си, неговият партньор Уиндблейд му идва на помощ. Той започва да помага с поправянето на памет-файловете му, като това дава възможност на Бъмбълбий да преоткрие миналите си приключения на Кибертрон. След като неговите спомени биват възстановени, той открива информация, която помага на него и Уиндблейд да завършат сегашната си мисия и да спасят приятелите си. Те обаче не знаят, че Мегатрон е изпратил своите Десептикони – убийци по следите им.

Bunnicula – Сезон 3

От 18 февруари – всеки ден от 17.10 ч.

Бъникюла е заек – вампир, но няма нужда да се страхуваш от него – той пие сок от моркови, за да подсилва супер уменията си в нови паранормални приключения с най-добрите си приятели – котката Честър и кучето Гаролд.

В един от епизодите домашните любимци използват детективските си умения, за да открият загубеното пони на Мина в подземния свят. А в друг те отиват на чудовищен конгрес и осъзнават, че Бъникюла е известен.

The HAPPOS Family – Сезон 2

От 11 февруари  – всеки ден от 14.50 ч.

Семейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората обикалят с колите си, за да видят семейството. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват.

Wacky Races Grand Prix

От 4 февруари  – всеки ден от 18.05 ч.

След две седмици диви състезания, обявяваме победителя на Grand Prix в Wacky Races.

Популярната анимация е дългогодишен фаворит на зрителите заради разнообразието от  чудати състезатели и уникално проектираните автомобили, които съответстват на техните личности. Всеки епизод  показва тези 11 колоритни състезателни автомобила (някои шофирани соло, други от цели екипи), които фучат през Съединените щати с разказвач, който описва случващото се и допринася за преживяването. Двамата измамници Дик Дастърдли и неговият вечно подхилкващ се кучешки партньор Матли винаги създават хаос и правят нещата още по-забавни.

Baby Looney Tunes – Сезон 1 + 2

От 4 февруари  – всеки ден от 16.45 ч.

Предаването представя бебешки версии на героите от Looney Tunes. Те живеят с Баба, която се грижи за тях, а също и с внука ѝ Флойд Минтън.

В един от епизодите Силвестър е разстроен, когато Баба боядисва спалнята, но в последствие научава значението на промяната. Също така децата се опитват да видят кой може да се държи най-много като бебе,  за да привлече вниманието на Баба.