Акценти за март на Дисни Ченъл

Soy Luna - Аз съм Луна

Зу Зу – Премиера

Поли търси забава и приключение с нейните 4 домашни хамстера, ЗуЗу-тата. Техните имена са Пипскуик, Мистър Скуигълс, Нъм Нъмс и Чънк. Поли е енергично момиче и ЗуЗу-тата трябва да се изправят на миниатюрните пръстчета на краката си, за да я настигнат. За да бъде забавлението им по-пълно, ЗуЗу-тата са конструирали тунел, който да ги отведе светкавично от къщата на Пампълмуус до всяка точка на града. Мистър Скуигълс (самопровъзгласил се за  “Хамстер на науката”) винаги  изобретява нови джаджи, за да помогнат на него и колегите му хамстери да се движат из криещия опасности човешки свят – може да е трудно, когато всичко е по-голямо от теб! Пипскуик е лидер и винаги е готова за действие.  Тя и Поли са направени от еднакъв пухкав плат. Нъм Нъмс е по-предпазлива хамстерка, но е спасявала кожите на ЗуЗу-тата повече от веднъж с бързата си мисъл. Чънк е силният хамстер в групата, но е нежен гигант и наивността му го прави истински чаровник.

Въпреки  всички безразсъдни действия и сумотоха, историите на Поли и ЗуЗу-тата са за сърцати герои и тяхното приятелство. Поли и ЗуЗу-тата се обичат и се грижат един за друг.

Ще дават “Зу Зу” от понеделник, 13 март в 20 часа.

Зу Зу

The Lodge – Премиера

The Lodge е животоутвърждаващо емоционално пътешествие, което разказва за приключенията на 15-годишното момиче Скай и пътя й към  себепознанието след смъртта на майка й, когато тя се мести от големия град и потъва във вълнуващия селски живот. Скай заедно с баща си се завръща в скъпата за нея ваканционна вила от детството й. Тя вдъхва живот не само на мястото, но и раздвижва битието на тези, които работят там. Тийнейджърката се свързва отново със семейството си и открива нови приятели  и приключения. Те заедно се катерят по скали, проправят си пътя с каяци и планински колела през красивите околности, като междувременно създават и разбиват приятелства.

Ще дават The Lodge през уикендите,  от 11 март, 11:00 часа.

The Lodge

Аз съм Луна – Нови епизоди

Любимата тийнейджърска теленовела се завръща с нови епизоди. Сериалът съчетава в себе си комедия, драма, мистерии, романтика и оригинална музика. В нея участват мексиканският актьор Майкъл Ронда, аржентинците Валентина Зенере, Агустин Бернаскони, Лионел Феро, Каролина Копелиоф, Катя Мартинез, Киара Паравичини и Милена Ратнер, както и испанската актриса Ана Хара и чилиецът Хорхе Лопез.

Ще дават новите епизоди, от 13 март, 10:30 часа.

Soy Luna - Аз съм Луна

Райли в големия свят – Премиера на 3-ти сезон

Сериалът се завръща с нов сезон, с участието на Роуън Бланшард като момичето – Райли Матюс, Сабрина Карпентър в ролята на най-добрата й приятелка Мая, както и Даниел Фишъл и Бен Савидж  като „Кори и Топанга” – роли, с които те стават известни в популярното комедийно шоу на ABC – Boy Meets Worlds (1993-2000).

Комедийният сериал се развива в Ню Йорк и разказва за удивително смешните, прочувствени истории, с които Boy meets worlds е известен – само че този път от гледната точка на две момичета. Любопитната и ярка седмокласничка Райли и нейната схватлива приятелка Мая поемат към незабравимия опит, който ще им даде средното училище. Техните планове за  безгрижна година обаче ще бъдат леко променени под зоркия поглед на бащата на Райли, който е член на академичния състав (и техен учител по история), и майката на Райли, която пък притежава модерно местенце за срещи сред училище и хапване, чийто специалитет са сладкишите.

Ще дават нови епизоди, от 5 март, 10:30 часа.

SABRINA CARPENTER, ROWAN BLANCHARD

GIRL MEETS WORLD – Disney Channel’s „Girl Meets World“ stars Sabrina Carpenter as Maya Hart and Rowan Blanchard as Riley Matthews. (DISNEY CHANNEL/Bob D’Amico)